Dieta online - gdzie szukać?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Żaneta

Dieta online - gdzie szukać?

Post autor: Żaneta »

Poszukiwałam dopasowanej dla siebie diety online i znalazłam dietę białkową na stronie przyjazny-dietetyk.pl. Wszystko co do joty jest przedstawione i opisane w jasny i czytelny sposób. Artykuł wyczerpuje temat jeśli chodzi o opis diety. Gorąco polecam tę stronę.
argentynka23@ś

Re: Dieta online - gdzie szukać?

Post autor: argentynka23@ś »

A na czym polega ta dieta online? To znaczy, ze przysyłają Ci boxy, czy coś takiego, czy po prostu są tam przepisy, żeby przygotować posiłki samemu? czy ćwiczenia? Bo ja sama próbuję gotową zdrowo, ale średnio mi to wychodzi, nie mam za bardzo czasu na długie ślęczenie przy garnkach.
Małka

Post autor: Małka »

DobraDieta pudełkowa która proponuje diety, wspomagające odchudzanie to na pewno warto wymienić firmę SportFoodBox. Bardzo dobrą ofertę znajdziecie w ich ofercie. Mnie zależało by w mojej diecie znalazło się pełnowartościowe białko, dlatego wybrałam opcję standard. Ale znajdziecie i inne propozycje. W razie wątpliwości można skorzystać z kontaktu, otrzymacie dodatkowe informacje.
giełka

Post autor: giełka »

Ja też szukałam opinii w sieci na temat diet pudełkowych, bo niestety nikt z mojego bliskuego otoczenia nie stosuje takiej diety. Przekonały mnie opinie o https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/pruszcz-gdanski i to właśnie na nią się zdecydowałam. Mija w sumie 3 miesiąc, odkąd jestem na takiej diecie i złego słowa na jej temat napisać nie mogę :)
Zośka787

Post autor: Zośka787 »

Najlepsze diety pudełkowe - to takie z polecenia. W internecie krąży niestety wiele fałszywych opinii. Mnie dietę pudełkową w Pruszkowie Get Fit poleciła koleżanka. Zdecydowałam się spróbować i nie żałuję. Posiłki są sycące, smaczne i różnorodne, a paczki zawsze dostarczane na czas! https://getfit.waw.pl/ - polecam!
ODPOWIEDZ