Dobry dach
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Stylowo123
Dobry dach
Post autor: Stylowo123 »
Zależy co trzeba zrobić. Ja musiałem wymieniac konstrukcję dachu więc tylko współpraca z firmą wchodziła w grę. Zdecydowałem się na wymianę starej więżby na nową więc takie prace tylko firma mogła wykonać. Wiązary wraz z montażem zamówiłem od WPW Invest http://wpwinvest.pl/faq . To firma produkująca wiązary w technologii płytek kolczastych. Tego typu konstrukcja jest solidna i trwała na lata.
- amelka87
Re: Dobry dach
Projekt, produkcję i montaż konstrukcji dachowej możesz zlecić tej firmie https://mgdachy.pl/drewno-konstrukcyjne/ Działa na rynku od ponad 20 lat i cieszy się bardzo dobrą opinią. Sama myślę o skorzystaniu z jej oferty jeszcze w tym roku.
- asmakt5
Widzę, że znacie się trochę na temacie dachów więc może będziecie w stanie podpowiedzieć mi gdzie mogę dostać coś takiego jak wywietrzak dachowy grawitacyjny? Potrzebuję aby był to produkt na prawdę wysokiej jakości i najlepiej także w jakiejś korzystnej cenie. Będę wam bardzo wdzięczny za pomoc i podpowiedzi
- gracenowak
Post autor: gracenowak »
Ja zastanawiam się, jakie zrobić docieplenie dachu. Będziemy robić remont elewacji latem i przy okazji chcemy wymienić dach. Czy polecicie coś może? jakie materiały są najlepsze i jakie technologie teraz się stosuje do ocieplania dachów?
- dama89
Kolega wcześniej wspomniał o firmie MG Dachy https://mgdachy.pl/prefabrykacja/ i w sumie słusznie. Ponieważ jak potrzebujecie kogoś mocnego, kto wykona wam dobre, solidne na lata wiązary dachowe to oni tutaj najlepiej się sprawdzą. A na dole macie pełnych namiar:
MG Domy Sp. z o. o.
Ulica: Uczniowska 13
03-112 Warszawa
NIP: 5242882006
REGON: 382648156
Adres e-mail: [email protected]
Telefon kontaktowy: 500200660"
MG Domy Sp. z o. o.
Ulica: Uczniowska 13
03-112 Warszawa
NIP: 5242882006
REGON: 382648156
Adres e-mail: [email protected]
Telefon kontaktowy: 500200660"
- Pius6272
Nie tylko dach jest ważny, ale też odpowiedni sprzęt aby go zrobić. Z tego co widziałem to nożyce do cięcia blachy model GSC 18V-16 Professional firmy Bosch są porządne i łatwe w obsłudze, więc warto rzucić na to okiem.
- akcent
Pf, ja też mogłabym o fachowcach dachowych sporo powiedzieć, ale aktualnie nie mam na to za bardzo czasu, bo u nas remont się nie skończył, trzeba się tak naprawdę brać za uszczelnianie, czy frezowanie komina, jak zwał, tak zwał. I wiemy, że będzie do tego potrzebna masa uszczelniająca SKD , już nam to jeden majster bardzo dokładnie wyjaśnił. Pytanie, gdzie ja coś takiego znajdę? Jak to w ogóle wygląda?
- starucha
W ostatnim czasie były do zlecenia usługi budowlane Słupsk, do wykonania były: montaż drzwi Słupsk, montaż okien Słupsk, remont mieszkania Słupsk oraz elewacje Słupsk. Żeby to wszystko miało ręce i nogi trzeba było znaleźć firmę, która nie zawiedzie i nie nawali w trakcie realizacji. To prawda, co ludzie mówią, że trzeba uważać przy doborze wykonawcy. Można naprawdę się rozczarować wybierając złą ekipę.
- pannica
Na pewno dobry dach jest bardzo ważny i ja również jestem zdania, że musi on być wykonany solidnie. W końcu jest to jedna z najważniejszych rzeczy w naszym przyszłym domu. Jestem zdania, ze i tak przecież przy odbiorze obiektu będzie wszystko sprawdzał nadzór budowlany http://awariebudowlane.pl/nadzor-budowlany-gdansk i wyda pozwolenie na zamieszkanie lub nie.
- termia33
Żeby dach był dobry i służył długie lata koniecznie trzeba o niego dbać. Wiadomo, że jest on wystawiony na wiele niekorzystnych warunków atmosferycznych, a co za tym idzie niszczeje. Dlatego uważam, że wato dach poddawać renowacji. Ja szukałam ekipy, która zajmuje się takimi tematami. Tutaj https://www.proof-tech.com/ znalazłam fachowców, na których się zdecydowałam.
- starucha
Dach jest bardzo ważnym elementem każdej nieruchomości, a jeśli mowa o domkach jednorodzinnych to jest także jego wizytówką, ponieważ jest najzwyczajniej widoczny z dołu. Zadbany i czysty dach to także gwarancja, że z czasem nie zostanie uszkodzony. Dlatego co jakiś czas warto zdecydować się na mycie dachu. Ze względu na to, że jest to praca na wysokości, to jeśli sami nie czujemy się na siłąch to zdecydowanie warto skorzystać z usług profesjonalnej firmy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki