Dostawa karmy dla zwierząt domowych

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Adamkek4534

Dostawa karmy dla zwierząt domowych

Post autor: Adamkek4534 »

Moim oryginalnym pomysłem na biznes jest założenie internetowej firmy dostarczającej karmę dla zwierząt domowych. Ta firma oferuje świeże i wysokiej jakości usługi dostarczania karmy dla zwierząt domowych, a dwa plany zaspokajają potrzeby klientów. Zapewnia karmę dla zwierząt codziennie lub co tydzień i dostarcza produkty do drzwi inpost śledzenie

Obecnie myślę o użyciu popularnej platformy mediów społecznościowych do prowadzenia tego biznesu, takiej jak Instagram lub Wechat, w celu obniżenia kosztów.

Szukasz opinii i ciesz się resztą wakacji ^
:D
Awatar użytkownika
ramonesska

Re: Dostawa karmy dla zwierząt domowych

Post autor: ramonesska »

Calkiem fajna opcja :) ja dla mojego psiaka zamawiam karme z Psiego Bufetu, takie rozwiazanie sie u nas sprawdza, pies ma rózne problemy zdrowotne i dobranie wlasciwej karmy jest bardzo wazne, a tam robia typowo pod pieska
Awatar użytkownika
anastazja

Post autor: anastazja »

Twój pomysł dotyczy wyłącznie dostarczania karmy dla zwierząt czy po prostu założenia zwyczajnej firmy kurierskiej? Jeśli bierzesz pod uwagę wyłącznie pierwszą opcję, nie wiem czy to się uda. Ja np. zamawiam dość regularnie dla swojego psa jedzenie ze sklepu John Dog, bardzo często tę karmę: https://johndog.pl/produkt/jagniecina-z ... -drobiowe/ , biorąc od razu po 5-10 opakowań o wadze 3 kg i nie ma najmniejszego problemu z dostawą pod same drzwi, co oznacza, że sklep już zleca dowóz firmie , która prawdopodobnie obsługuje różne branże, bo gdyby obsługiwała tylko jedną, pewnie dawno zniknęłaby z rynku "dzięki" konkurencji.
Awatar użytkownika
Slavka

Post autor: Slavka »

Zamówienia online sprawdzają się najlepiej oczywiście. Wygodnie, w dobrej cenie będziecie mogli kupić coś porządnego, karmy o dobrym składzie. Warte uwagi są karmy od https://narffood.pl Dieta barf sprawdza się u psów, także i u kotów.
Awatar użytkownika
ectatend

Post autor: ectatend »

Ciekawy sklep jeździecki kraków to podstawa prawidłowego doboru żywienia. Uważam, że warto sprawdzić ich ofertę online.
ODPOWIEDZ