drukarka dla ucznia

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
aga33

drukarka dla ucznia

Post autor: aga33 »

Potrzebna nam drukarka, taka zwykła bez skanerów itp. Na potrzeby ucznia . Najlepiej z tanimi tuszami.
Awatar użytkownika
zenka

Re: drukarka dla ucznia

Post autor: zenka »

My mamy z epsona i w domu, i w biurze. Jak dla ucznia to ta EcoTank M1100 będzie wystarczająca. tusze zakupisz bardzo tanio. Napełnia się łatwo i bez rozlewania.
Awatar użytkownika
Babel

Post autor: Babel »

EcoTank M1100 nie jest tania. Tańsze właśnie są kombajny, do pierwszego wyczerpania tuszu, potem kupuje się zamienniki.

Post autor: drtusz »

Cześć, myślę, ze mogę poleci coś z drukarek z dolewanymi tuszami. Są ekonomiczne pod tym względem, że tuszu dolewasz ile chcesz. Do tego są łatwe w obsłudze. Pamiętaj, że tania drukarka= droga eksploatacja. Podsyłam link do drukarki, która spełnia Twoje oczekiwania i jest tania w eksploatacji. Pozdrawiam- Drtusz
https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atrame ... 14820.html
Awatar użytkownika
aga33

Post autor: aga33 »

Epson hmm nie miałam, muszę sprawdzić cenę.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2020, 13:09 przez aga33, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wika456

Post autor: wika456 »

W domu i w biurze mieliśmy drukarki rożnych firm i najbardziej jestem zadowolona z epsona. Bez awarii i problemów. Druk bardzo ładny. Tusze napełnia sie bardzo łatwo i bez problemowo sama sprawdzisz ich poziom.
Awatar użytkownika
zenka

Post autor: zenka »

To chyba nie miałaś nigdy EcoTank M1100. Mam ja w domu i lepszej drukarki nie miałam. Tusze sa tak tanie, ze nie potrzebujesz kupować zmieników i bardzo wydajne. Druk absolutnie na tym nie cierpi.
Awatar użytkownika
dama89

Post autor: dama89 »

Wiadomo, że każdy uczeń szuka dobrej drukarki, ale takiej która też ma tanie tusze. Nikogo od razu nie stać na to, aby wydawać po kilkaset złotych nawet na tusze, a wiadomo jak szybko one się kończą. Warto więc odwiedzić sobie stronę https://www.drukuj24.pl/drukarka/canon- ... -2550.html , ponieważ tam macie możliwość sprawdzenia tuszy - ile kosztują do danego modelu?
ODPOWIEDZ