drukarki Epson Eco tank

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Calypso88

drukarki Epson Eco tank

Post autor: Calypso88 »

Hej, Mam pytanie. Szukam drukarki, która ma opcje drukowania z dwóch stron. Chodzi o to, żeby mieć po prostu większą oszczędność na papierze. Czytałam, że Epson ma taką opcję.
Awatar użytkownika
drtusz

Re: drukarki Epson Eco tank

Post autor: drtusz »

Cześć, polecam drukarkę Epson XP5100, ma te funkcję, do tego jest tania w zakupie i eksploatacji. Podsyłam link do urządzenia. :)
https://www.drtusz.pl/tusze-do-epson-ex ... 68962.html
Mileczka

Post autor: Mileczka »

Hej. jest taka drukarka jak Epson M2140, Ja mam taką u siebie w biurze i ona właśnie ma taką głowicę, dzięki której drukujesz po prostu z dwóch stron ;) Ona tez ma jeszcze inne funkcje ;)
Awatar użytkownika
Calypso88

Post autor: Calypso88 »

Mileczka pisze: ↑22 maja 2020, 23:19 Hej. jest taka drukarka jak Ja mam taką u siebie w biurze i ona właśnie ma taką głowicę, dzięki której drukujesz po prostu z dwóch stron ;) Ona tez ma jeszcze inne funkcje ;)
Hej dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, czegoś takiego własnie mniej więcej szukałam ;) A powiedz mi bo widzę generalnie, ze to jest chyba takie urządzenie 3 w1 ? :) I jeszcze pytanie jak wygląda sprawa z oszczędnością tuszu ? Bede wdzięczna za odpowiedź
Mileczka

Post autor: Mileczka »

Calypso88 pisze: ↑23 maja 2020, 16:33
Mileczka pisze: ↑22 maja 2020, 23:19 Hej. jest taka drukarka jak Ja mam taką u siebie w biurze i ona właśnie ma taką głowicę, dzięki której drukujesz po prostu z dwóch stron ;) Ona tez ma jeszcze inne funkcje ;)
Hej dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, czegoś takiego własnie mniej więcej szukałam ;) A powiedz mi bo widzę generalnie, ze to jest chyba takie urządzenie 3 w1 ? :) I jeszcze pytanie jak wygląda sprawa z oszczędnością tuszu ? Bede wdzięczna za odpowiedź
Cześć. Tak to jest urządzenie 3w1, które np tez świetnie nadaje się do biura. masz tutaj wszystko włącznie z ekranem LCD. Do tego też masz specjalną głowice dzięki której masz druk dwustronny oraz podajnik na 250 arkuszy. Co do oszczędnosci to masz system stałego zasilania w atrament ;)Pozdrawiam i powodzenia
ODPOWIEDZ