Dzięń Babci
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Dzięń Babci
Post autor: Irenka Ć »
Niedługo Dzień Babci, a ja nie mam pomysłu na prezent. Babcia mi nie chce ułatwić zadania i na moje pytania, odpowiada że już wszystko ma. Może wy mi pomożecie?
Re: Dzięń Babci
Post autor: Oleńka »
A co babcia lubi najbardziej, jak lubi spędzać czas, jakie są jej zainteresowania? Może to by mogło naprowadzić na dobry wybór prezentu dla niej?
Post autor: Miśka »
Poszukaj sobie w internecie taki album Opowiedz mi babciu, bardzo oryginalny prezent i skoro babcia nie chce jakiś nowych gadżetów to myslę, ze to mogłoby jej przypaść do gustu
Post autor: Iwuśja »
Ja dla babci wybrałam na prezent tą książkę tu https://www.taniaksiazka.pl/dobranoc-ur ... 05179.html Od mamy dowiedziałam się że babcia ostatnio ma problemy ze snem. Mam nadzieję że ta książka pomoże jej je pokonać. Przypuszczam że będzie musiała zmienić dietę, a jak to zrobić i jakie potrwy jeść - doradzają autorzy tej książki.
Post autor: Kaśśśka »
Bardzo polecam ten album! Dałam go Babci rok temu i strasznie się jej podobał.Miśka pisze: ↑13 sty 2021, 23:57 Poszukaj sobie w internecie taki album Opowiedz mi babciu, bardzo oryginalny prezent i skoro babcia nie chce jakiś nowych gadżetów to myslę, ze to mogłoby jej przypaść do gustu
Post autor: Zuzia43 »
Ja co roku dla swojej babci kupowałam jako prezent na dzień babci jakiegoś kwiatuszka, aż do pewnego czasu. Stwierdziłam, że babcia czyta książki, ale nie ma kto jej kupić nowych. Więc kupiłam książkę Bezgwiezdne morze - Erin Morgenstern, Patryk Gołębiowski
. Babcia była pod wrażeniem!
. Babcia była pod wrażeniem!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne