Endokrynolog Warszawa

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
travel

Endokrynolog Warszawa

Post autor: travel »

Czu jest Wam potrzebny endokrynolog? Może ktoś z Was również szuka takiej pomocy? Mnie udało się dowiedzieć, że świetnych specjalistów można potkać w klinice Psychomedic. Ja chyba właśnie tam pójdę na konsultację. Macie też jakieś opinie?
Awatar użytkownika
ber002

Re: Endokrynolog Warszawa

Post autor: ber002 »

Moja siostra wybiera się na wizytę do endokrynologa właśnie do kliniki Psychomedic w Warszawie i wybrała ją, ponieważ została ona polecona przez wielu osób, a zależy jej na profesjonalnej pomocy medycznej. Liczę, że takową otrzyma i że Wy też chętnie zerkniecie i skorzystacie z całej oferty. Ja polecam.
Awatar użytkownika
emilka902

Post autor: emilka902 »

Polecam skorzystać sobie z usług endokrynologa też właśnie w klinice Psychomedic w Warszawie, bo mają faktycznie świetnych specjalistów. Ja ze swojej strony jednak dodałabym jeszcze informację o tym, że można rejestrować się online i oczywiście można też skontaktować się telefonicznie pod numerem telefonu 22 253 88 88.
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

Ja mogę Ci zostawić namiar na endokrynologów z Wilanowa. Tutaj https://cmp.med.pl/cmp-wilanow-2/endokrynolog/ rzuć okiem. Jest tam wielu specjalistów. Możesz umówić się przez portal pacjenta. Przyjmują w ramach NFZ oraz prywatnie. Odezwij się do nich, a z pewnością znajdziesz pomoc.
śmietanka

Post autor: śmietanka »

travel pisze: ↑05 lut 2020, 23:45 Czu jest Wam potrzebny endokrynolog? Może ktoś z Was również szuka takiej pomocy? Mnie udało się dowiedzieć, że świetnych specjalistów można potkać w klinice Psychomedic. Ja chyba właśnie tam pójdę na konsultację. Macie też jakieś opinie?
Travel, tej kliniki nie znam ale polecę Ci bardzo dobrego endokrynologa. Zapisz się do BABKA MEDICA do dr Sylwii Gajdy. U niej wykonasz też badanie USG tarczycy. Bardzo dokładna, skupiona na pacjencie, zleci Ci też zapewne komplet dodatkowych badań. To najważniejsze, by odpowiednio zdiagnozować i dobrać leki na tarczycę.
wiśnia35

Post autor: wiśnia35 »

Ja to jeszcze zanim poszłam do endokrynologa, zrobiłam usg tarczycy. Mam taki jeden guzek i dlatego kontrolujemy go regularnie. Na ten moment się nie powiększa ale trzymam rękę na pulsie i sprawdzam raz do roku jego stan. Lekarz tak radził. Badania usg tarczycy robię zawsze w klinice MULTIMED na Grochowskiej. Świetna placówka przyjazna pacjentowi.
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

Jesli o mnie chodzi, to sama jakis czas temu szukalam dobrego endokrynologa. Zaszlam w ciaze i w trakcie kontrolnych badan okazalo sie, ze mam jakies problemy z tarczycą. https://www.multimedplus.pl/specjalizac ... rynologia/ tutaj w Łodzi maja swietnych specjalistów
ODPOWIEDZ