Endokrynolog Warszawa
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- travel
Endokrynolog Warszawa
Czu jest Wam potrzebny endokrynolog? Może ktoś z Was również szuka takiej pomocy? Mnie udało się dowiedzieć, że świetnych specjalistów można potkać w klinice Psychomedic. Ja chyba właśnie tam pójdę na konsultację. Macie też jakieś opinie?
- ber002
Re: Endokrynolog Warszawa
Moja siostra wybiera się na wizytę do endokrynologa właśnie do kliniki Psychomedic w Warszawie i wybrała ją, ponieważ została ona polecona przez wielu osób, a zależy jej na profesjonalnej pomocy medycznej. Liczę, że takową otrzyma i że Wy też chętnie zerkniecie i skorzystacie z całej oferty. Ja polecam.
- emilka902
Polecam skorzystać sobie z usług endokrynologa też właśnie w klinice Psychomedic w Warszawie, bo mają faktycznie świetnych specjalistów. Ja ze swojej strony jednak dodałabym jeszcze informację o tym, że można rejestrować się online i oczywiście można też skontaktować się telefonicznie pod numerem telefonu 22 253 88 88.
- elena
Ja mogę Ci zostawić namiar na endokrynologów z Wilanowa. Tutaj https://cmp.med.pl/cmp-wilanow-2/endokrynolog/ rzuć okiem. Jest tam wielu specjalistów. Możesz umówić się przez portal pacjenta. Przyjmują w ramach NFZ oraz prywatnie. Odezwij się do nich, a z pewnością znajdziesz pomoc.
Post autor: śmietanka »
Travel, tej kliniki nie znam ale polecę Ci bardzo dobrego endokrynologa. Zapisz się do BABKA MEDICA do dr Sylwii Gajdy. U niej wykonasz też badanie USG tarczycy. Bardzo dokładna, skupiona na pacjencie, zleci Ci też zapewne komplet dodatkowych badań. To najważniejsze, by odpowiednio zdiagnozować i dobrać leki na tarczycę.travel pisze: ↑05 lut 2020, 23:45 Czu jest Wam potrzebny endokrynolog? Może ktoś z Was również szuka takiej pomocy? Mnie udało się dowiedzieć, że świetnych specjalistów można potkać w klinice Psychomedic. Ja chyba właśnie tam pójdę na konsultację. Macie też jakieś opinie?
Post autor: wiśnia35 »
Ja to jeszcze zanim poszłam do endokrynologa, zrobiłam usg tarczycy. Mam taki jeden guzek i dlatego kontrolujemy go regularnie. Na ten moment się nie powiększa ale trzymam rękę na pulsie i sprawdzam raz do roku jego stan. Lekarz tak radził. Badania usg tarczycy robię zawsze w klinice MULTIMED na Grochowskiej. Świetna placówka przyjazna pacjentowi.
- ramonesska
Post autor: ramonesska »
Jesli o mnie chodzi, to sama jakis czas temu szukalam dobrego endokrynologa. Zaszlam w ciaze i w trakcie kontrolnych badan okazalo sie, ze mam jakies problemy z tarczycą. https://www.multimedplus.pl/specjalizac ... rynologia/ tutaj w Łodzi maja swietnych specjalistów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki