Gdzie na ćwiczenia?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Klarysa-87

Gdzie na ćwiczenia?

Post autor: Klarysa-87 »

Hej dziewczyny :) Postanowiłam, że czas wreszcie zapisać się na jakieś ćwiczenia. Wpadła mi w oko siłownia ems Poznań i zastanawiam się, czy właśnie tam nie powinnam się wybrać. Słyszałam sporo o tych treningach i wydają się skuteczne. Co sądzicie?
Zośka33

Re: Gdzie na ćwiczenia?

Post autor: Zośka33 »

Powiem tak, nie chodzę do żadnej siłowni, po prostu ćwiczę w domu. Od kilku już lat kompletuję sobie odpowiednie przyrządy do ćwiczeń i ćwiczę w każdej wolnej chwili.Z wychodzeniem do siłowni bywało różnie. Jednym z ostatnim przyrządów były drążki do podciągania .Uważam ,że to zdecydowanie lepszy sposób na pozbycie się boczków i zachowanie kondycji.
Awatar użytkownika
cziwa

Post autor: cziwa »

Sam ćwiczę w domu i bardzo to lubię, a poza tym także często sięgam po różne wspomagacze. Ostatnio kupiłem sobie sterydy https://esterydy.pl/enanthate/ i powiem wam, że nie żałuję, dzięki nim widzę jak moja sylwetka się zmienia, a to jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ wiele lat nad tym pracuje.
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

A może siłownia Kraków ?? Takich miejsc do ćwiczeń jest naprawdę sporo, trzeba się po prostu zastanowić na czym konkretnie nam zależy. Ja szukałam miejsca, w którym będą organizowane zajęcia fitness i zajęcia spinningu :) Na szczęscie ta siłownia ma to w ofercie. Poza tym, idzie zima, nie będzie jak ćwiczyć na świeżym powietrzu, dlatego trzeba się jakoś w miare sensownie zorganizować :) Już wystarczająco się nasiedzieliśmy w domu przez pandemie, teraz pora zadbać o siebie
patkaaa

Post autor: patkaaa »

Jak ćwiczenia to zdecydowanie moim zdaniem siłownia, zwłaszcza jeśli o sezon jesienno-wiosenny chodzi. Ja już od jakiegoś czasu chodzę do pobliskiej siłowni. Założeniem była utrata wszystkich zbędnych kilogramów i poprawa sylwetki, jak i swojego samopoczucia. Po kilku treningach samemu doszłam do wniosku, że może jednak warto skorzystać z pomocy jakiegoś profesjonalisty w tym zakresie. Skontaktowałam się z trenerem personalnym, którego znalazłam na stronie https://michalpoklitar.pl/trener-personalny-katowice/ /. Teraz śmiało mogę powiedzieć, że to była bardzo dobra decyzja z mojej strony a efekty motywują mnie do dalszej pracy.
kolinkaŻ

Post autor: kolinkaŻ »

My jesteśmy na etapie urządzania siłowni domowej. Ostatnio znalazłam bardzo dobrze zaopatrzony sklep sportowy. Spodobała nam się ta oferta tu https://www.marbo-sport.pl/product-pol- ... tness.html Bieżnia pozwala na bieganie przez okrągły rok bez zwracania uwagi na pogodę. Zamontowano w niej liczne programy które motywują do działania i osiągania coraz ambitniejszych celów. A przy okazji ćwiczenia poprawiaja wygląd sylwetki i spalanie zbędnych kalori.

funtab 7.0 oprogramowanie
mylife

Post autor: mylife »

Regularne ćwiczenia i utrzymanie dobrego stanu zdrowia są kluczowe dla naszego ogólnego samopoczucia. Ponadto ważne jest również utrzymanie naszego wyglądu fizycznego w dobrej formie. Jednym z opłacalnych rozwiązań jest dołączenie do siłowni, takiej jak kameralna siłowania warszawa. W ten sposób możemy zaoszczędzić pieniądze w porównaniu do zakupu własnego sprzętu i cieszyć się różnorodnymi udogodnieniami i usługami.
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzic stronę https://www.fitpark.pl/oferta-silowni-z ... et-workout , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy FitPark, która zajmuje się tworzeniem siłowni zewnętrznych w całej Polsce. Czy ktoś z Was również korzysta z ich siłowni?
katiaa

Post autor: katiaa »

Pewnie siłownia Ursus Zdrofit to doskonałe miejsce na konkretny trening. W końcu są tam najróżniejsze sprzęty, także można pracować nad każdą partią ciała. Można do tego jeszcze przykładowo raz po raz wybrać się na biegi, czy dla urozmaicenia wybrać się na rowerową wycieczkę.

dobry dentysta lublin forum
xDawid99

Post autor: xDawid99 »

Szukając trenera personalnego we Wrocławiu, trafiłem na Rafała Rutkowskiego, który wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego klienta. Jego strona https://ruciaktrenuje.pl oferuje pełną personalizację treningów, co brzmi obiecująco. Zastanawiam się, czy ktoś z Was miał już okazję korzystać z jego usług? Chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego, jak skuteczne są te treningi. Może warto zainwestować w współpracę z Rafałem?
Marysia25

Post autor: Marysia25 »

Słyszałam, że kilkoro moich znajomych chodzi do siłowni goscinna.com i bardzo ją sobie chwalą. Podobno jest fajna atmosfera, przyjazna nawet dla początkujących, fajni trenerzy i nowoczesny sprzęt. Ja jeszcze tam nie byłam, ale muszę to niedługo sprawdzić. :D
ODPOWIEDZ