Jak dobrać rajstopy?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- wonsacz22
Jak dobrać rajstopy?
Witajcie! Ostatnio znalazłem super wpis na blogu, mianowicie zatytułowany: jak dobrać rajstopy? Długo szukałem odpowiedzi na pytanie, jak właściwie dobrać te rajstopy i dzięki merytorycznym wpisom na Blogu Modjeska już wiem wszystko, co chciałem w tej materii wiedzieć .
- Marlena
Re: Jak dobrać rajstopy?
Zakup rajstop wcale nie jest taki prosty jakby mogło się wydawać. Niektórzy producencie stawiają niestety na niską jakość swoich wyrobów przy dość konkretnych cenach. Zawsze drogi są dwie - sprawdzenie na własną nogę wszystkich wiodących marek lub poczytanie na ten temat na forach dyskusyjnych kobiet. Osobiście staram się bardziej korzystać z tej drugiej opcji przy jednoczesnej ocenie we własnym zakresie. Co do sprawdzony produktów to można wymienić te od marki Wola - https://www.wola.pl/dzieciece/rajstopy-dzieciece/ Nawet moja córka odczuwa różnice w porównianiu do konkurencyjnych rajstop. Te są do tego bardzo wytrzymałe, a wiecie pewnie z doświadczenia że dzieci najlepiej to sprawdzą
- W3r0nika
Odkąd pamiętam zawsze miałam problem z doborem odpowiednich rajstop. Były nawet momenty, że całkowicie z nich rezygnowałam, ale jednak w większości przypadków się przydają. Wpis faktycznie jest pomocny, zawiera merytoryczne podpowiedzi na temat rajstop.
Drugą sprawą, z którą miałam problem to dzieci. Nie chcieli zakładać skarpetek. Latali domu boso i za nic nie mogłam ich zmusić żeby zakładali skarpetki. Teraz mam na to sposób, a dokładnie skarpetki na zamówienie od polskiego producenta skarpet UNIPEX - https://unipex.com.pl/ . Możesz zamówić skarpetki z nadrukiem ulubionego superbohatera z bajki syna. Jestem 100% pewna, że nie odmówi założenia takiej skarpetki. Problem rozwiał się sam. Wystarczy wejść na stronę, napisać/wkleić grafikę jaką chcesz na skarpetce i parę dni później dostajesz przesyłkę z "odjazdowymi" skarpetkami. Nic prostszego!
Drugą sprawą, z którą miałam problem to dzieci. Nie chcieli zakładać skarpetek. Latali domu boso i za nic nie mogłam ich zmusić żeby zakładali skarpetki. Teraz mam na to sposób, a dokładnie skarpetki na zamówienie od polskiego producenta skarpet UNIPEX - https://unipex.com.pl/ . Możesz zamówić skarpetki z nadrukiem ulubionego superbohatera z bajki syna. Jestem 100% pewna, że nie odmówi założenia takiej skarpetki. Problem rozwiał się sam. Wystarczy wejść na stronę, napisać/wkleić grafikę jaką chcesz na skarpetce i parę dni później dostajesz przesyłkę z "odjazdowymi" skarpetkami. Nic prostszego!
- argentynka
Post autor: argentynka »
Zwykle w Gattcie kupuję rajstopy. Wiem jaki kolor, rozmiar, nie muszę się zastanawiać.
Post autor: mała999 »
Przede wszystkim zalecam pomyśleć o ich jakości. Ja dobralam rajstopy znane z oferty hurtowni Mirella https://mirella.pl/ . Całkowicie porwała mnie ich jakość, cena także okazała się zachęcająca. Zalecam rozważyć taki zakup, jeśli preferujesz najwyższą jakość.
Post autor: żuczek »
Zapraszam na stronę www.orirose.pl. Mają szeroki zakres produktów jak i również rajstop. Można również poprosić o poradę , obsługa bardzo miła. Panie pomogły mi z doborem majtek wyszczuplających Dla mnie wszystko w jednym miejscu. Czego chcieć więcej
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki