Jak dobrać rajstopy?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
wonsacz22

Jak dobrać rajstopy?

Post autor: wonsacz22 »

Witajcie! Ostatnio znalazłem super wpis na blogu, mianowicie zatytułowany: jak dobrać rajstopy? Długo szukałem odpowiedzi na pytanie, jak właściwie dobrać te rajstopy i dzięki merytorycznym wpisom na Blogu Modjeska już wiem wszystko, co chciałem w tej materii wiedzieć :D.
Awatar użytkownika
Marlena

Re: Jak dobrać rajstopy?

Post autor: Marlena »

Zakup rajstop wcale nie jest taki prosty jakby mogło się wydawać. Niektórzy producencie stawiają niestety na niską jakość swoich wyrobów przy dość konkretnych cenach. Zawsze drogi są dwie - sprawdzenie na własną nogę wszystkich wiodących marek lub poczytanie na ten temat na forach dyskusyjnych kobiet. Osobiście staram się bardziej korzystać z tej drugiej opcji przy jednoczesnej ocenie we własnym zakresie. Co do sprawdzony produktów to można wymienić te od marki Wola - https://www.wola.pl/dzieciece/rajstopy-dzieciece/ Nawet moja córka odczuwa różnice w porównianiu do konkurencyjnych rajstop. Te są do tego bardzo wytrzymałe, a wiecie pewnie z doświadczenia że dzieci najlepiej to sprawdzą :)
Awatar użytkownika
W3r0nika

Post autor: W3r0nika »

Odkąd pamiętam zawsze miałam problem z doborem odpowiednich rajstop. Były nawet momenty, że całkowicie z nich rezygnowałam, ale jednak w większości przypadków się przydają. Wpis faktycznie jest pomocny, zawiera merytoryczne podpowiedzi na temat rajstop.

Drugą sprawą, z którą miałam problem to dzieci. Nie chcieli zakładać skarpetek. Latali domu boso i za nic nie mogłam ich zmusić żeby zakładali skarpetki. Teraz mam na to sposób, a dokładnie skarpetki na zamówienie od polskiego producenta skarpet UNIPEX - https://unipex.com.pl/ . Możesz zamówić skarpetki z nadrukiem ulubionego superbohatera z bajki syna. Jestem 100% pewna, że nie odmówi założenia takiej skarpetki. Problem rozwiał się sam. Wystarczy wejść na stronę, napisać/wkleić grafikę jaką chcesz na skarpetce i parę dni później dostajesz przesyłkę z "odjazdowymi" skarpetkami. Nic prostszego!
Awatar użytkownika
argentynka

Post autor: argentynka »

Zwykle w Gattcie kupuję rajstopy. Wiem jaki kolor, rozmiar, nie muszę się zastanawiać.
mała999

Post autor: mała999 »

Przede wszystkim zalecam pomyśleć o ich jakości. Ja dobralam rajstopy znane z oferty hurtowni Mirella https://mirella.pl/ . Całkowicie porwała mnie ich jakość, cena także okazała się zachęcająca. Zalecam rozważyć taki zakup, jeśli preferujesz najwyższą jakość.
żuczek

Post autor: żuczek »

Zapraszam na stronę www.orirose.pl. Mają szeroki zakres produktów jak i również rajstop. Można również poprosić o poradę , obsługa bardzo miła. Panie pomogły mi z doborem majtek wyszczuplających :) Dla mnie wszystko w jednym miejscu. Czego chcieć więcej ;)
ODPOWIEDZ