Jak wybrać dobrego ginekologa?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Czesuawa

Jak wybrać dobrego ginekologa?

Post autor: Czesuawa »

Czym się kierować poszukując takiego lekarza?
Opinie koleżanek? Internet?
Awatar użytkownika
wajper

Re: Jak wybrać dobrego ginekologa?

Post autor: wajper »

Takie polecenia od koleżanek na pewno są już jakąś wskazówką.
Tutaj https://www.gyncentrum.pl/ widziałam ciekawą stronkę, gdzie piszą o tym coś więcej.
Myślę, że warto wziąć to pod uwagę.
W internecie też można znaleźć sporo ciekawych namiarów i opinii na różne gabinety.
Awatar użytkownika
Zefirka

Post autor: Zefirka »

Zawsze najlepiej z polecenia. Znajome ,koleżanki najlepiej nam polecą,same chodzą do tego lekarza i wiedzą najlepiej czy jest dobry. Sama chodzę do Szpitala św. Elżbiety na Mokotowie do dr. W.Uchman. Bardzo sympatyczna pani doktor,też poleciła mi ją koleżanka. Jestem bardzo zadowolona z leczenia. Teraz trzeba wpierw zadzwonić przed wizytą, z powodu epidemii, sa umawiane tele wizyty. Jeśli będzie konieczność indywidualnej konsultacji to z pewnością wszystko powiedzą przez telefon.
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

z tymi ginekologami to bywa roznie, ja mialam straszne problemy, bole, nieregularne miesiaczki, nie moglam zajsc w ciaze, i tak od ginekologa do ginekologa, wszedzie bagatelizowali moj problem... dopiero w szpitalu medicover zdiagnozowano u mnie endometrioze i juz wiedzialam na czym stoje i skad te wszystkie problemy :( jestem w trakcie leczenia, stosuje diete przeciwzapalna, jest lepiej :) ogolnie, ciezko znalezc dobrego specjaliste
Awatar użytkownika
akcent

Post autor: akcent »

Gdybym ja to wiedziała, to już na pewno miałabym dziecko. A tak? Wszystkiego muszę uczyć się sama, bo nikogo porządnego blisko nas nie ma. Nawet grzybica narządów płciowych to dla niektórych za duży kłopot. A ja sama to bez problemu ogarnęłam, z czego baaardzo się cieszę.
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Jak masz często takie infekcje to tego nie bagatelizuj bo może to być też objaw zakażenia hpv, teraz pewnie się na cytologię nie dostaniesz ale możesz kupić żel papilocare, on pomaga pozbyć sie wirusa z szyjki macicy i pomaga wyleczyć zmiany które wywołał
ODPOWIEDZ