Jaka firma kurierska?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Koralik
Jaka firma kurierska?
Bardzo Was proszę, polećcie mi jakieś godne uwagi usługi kurierskie. Dwa razy zawiodłam się na jednej i tym razem chcę skorzystać z poleconej. Podobno dobrze, aby taka firma miała wieloletnie doświadczenie na rynku w swojej branży i wielu zadowolonych klientów. Akurat tak się składa, że wśród znajomych nikt mi nic nie poradzi, bo nie wysyłali dawno paczek. A jak to jest u Was?
- kurczaczek
Re: Jaka firma kurierska?
Post autor: kurczaczek »
Ja ze względu na charakter mojej pracy wysyłam kilka paczek dziennie i to nawet za granicę. Nasza firma ma podpisaną umowę z Speedpack https://www.speedpack.com.pl/. Jest to firma z dużym doświadczeniem przewozu paczek nawet gabarytowych i jest najlepsza dlatego właśnie my ją wybraliśmy. A poza tym mają tam konkurencyjne ceny co uważam za ważne. Więc może i Ty zgłoś się do nich a na pewno nie będziesz tego żałować
- Sensor
Speedpack to dla mnie jedyne porządne usługi kurierskie. To nie tylko terminowe i solidne wysyłanie paczek, ale również możliwość ich monitorowania. W dodatku ich usługi naprawdę są tanie. Teraz to nawet żałuję, że tyle pieniędzy zmarnowałam, korzystając wcześniej z ofert innych przewoźników. Człowiek niestety uczy się na błędach. Teraz będę na przyszłość wiedziała do kogo się zgłosić.
- domcia
Po prostu najlepiej się bezpośrednio zapytać, czy dana firma dysponuje odpowiednią flotą pojazdów. Radziłabym porównać sobie oferty różnych spedytorów, ponieważ czasem proponują prawie takie same usługi, a ceny znacząco się różnią. Lepiej przecież nie przepłacać. Skoro też przewożone będą dość cenne rzeczy, to warto byłoby je ubezpieczyć. Najlepiej poszukać jakiegoś dobrego rankingu firm transportowych i zasugerować się ich oceną.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki