Jakie studio tatuażu w Poznaniu polecacie?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Hankka21

Post autor: Hankka21 »

Awatar użytkownika
mordka31

Re: Jakie studio tatuażu w Poznaniu polecacie?

Post autor: mordka31 »

jest wiele, ale na pewno w oczy najbardziej rzuca sie tatuaże w Poznaniu ;) powod? prosty, wrecz naturalny - robia to tak mega i tak profesjonalnie, ze nawet nie ma co komentowac czy sie tytm zajmowac ;p czysta przyjemnosc miec od nich dziarke ;p umieja to robi i wiedza co w trawie piszczy ;p
Awatar użytkownika
szyszka89

Post autor: szyszka89 »

Nigdy nie robiłam sobie tatuażu więc w tej kwestii niestety nie pomogę
malesmyki.pl
Awatar użytkownika
modna11

Post autor: modna11 »

To fakt, że na każdym rogu można znaleźć studio tatuażu i nie jest to problem, by sobie jakiś zrobić, ale tatuaż będzie się mieć na lata, więc lepiej, jak ktoś go profesjonalnie zrobi. Zobaczcie studio tatuażu Poznań i ich ofertę. Mają już spore doświadczenie jeśli chodzi o tatuaże.
Awatar użytkownika
malva

Post autor: malva »

Jeśli chodzi o Poznań to nie pomogę ale może rozważysz przejażdżkę do Warszawy ? Tu z doświadczenia polecam Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej. Chodzę do Henia https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 6476186226. To specjalista od prac cieniowanych i realistycznych, osoba energiczna i utalentowana.
Awatar użytkownika
gilza

Post autor: gilza »

ooo malva ja też robiłam sobie tatuaż w Jah Love Tattoo - W-wie :) jak zobaczyłam u koleżanki z pracy jej dziarkę robioną właśnie tam to nie miałam wątpliwości gdzie się zapisać. Wrażenia bardzo pozytywne, ceny niewygórowane, tylko czasem trzeba poczekać na wolny termin bo klientów mają sporo.
Awatar użytkownika
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

A jak przebiegało u Was gojenie się tatuażu? Używaliście może jakiś specjalnych środków? Podobno po każdym myciu powinno się dezynfekować tatuaż lekiem antyseptycznym. Robiliście tak?
czołg

Post autor: czołg »

salon tatuażu Skytotto w Poznaniu. Łatwo wyszukać w wyszukiwarce. Mają insta i można sobie popatrzeć co i jak dziarają. Nie znam ich, pod względem wykonywania u nich dziary, bo nie mam ani jednej. Natomiast patrząc po samej pracy artystycznej wygląda zachęcająco
ODPOWIEDZ