Potrzebuję Waszej porady i też po części opinii.
Zastanawiam się nad wyborem kursów kwalifikacyjnych w szkole policealnej na kierunku Rachunkowość oraz w późniejszym etapie myślę o otworzeniu własnego biura rachunkowego (jak trochę jednak popracuję w zawodzie). Co sądzicie warto pójść w tym kierunku i czy znacie może szkołę która kształci w Łodzi na tym kierunku?
Kurs Kwalifikacyjny Rachunkowość - czy to dobry kierunek kształcenia?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- MichalEk
Re: Kurs Kwalifikacyjny Rachunkowość - czy to dobry kierunek kształcenia?
Jeżeli interesuje Cię ten temat to ja jestem jak najbardziej za! Sprawdź dokładnie plany i możliwości edukacyjne Cosinus, bo mój brat cioteczny uczęszczał do nich na zajęcia w kierunku Rachunkowość i teraz pracuje już w dużym biurze rachunkowym, także najwyraźniej dobrze przekazują wiedzę i twarde umiejętności.
- UrszulaMel
Post autor: UrszulaMel »
Jak najbardziej się zgadzam i co ważne jeżeli np. jesteś słuchaczką w ich szkole policealnej to będziesz mogła skorzystać z dodatkowych zniżek jakie zapewniają właśnie na kursy dopasowane tematycznie jeśli coś akurat będzie organizowane
- SanDelka
Dobrze jest zdobywać nowe umiejętności oraz kwalifikacje także pogodzenie szkoły policealnej z kursami zawodowymi jakie przygotowali jest naprawdę fajną opcją. Warto abyś też się do nich wybrała i jak masz jakieś pytania to rozwiała wątpliwości podczas rozmowy z pracownikami
- Celinna
Podzielam pozytywne wypowiedzi poprzedników i w mojej opinii jak najbardziej szkoła policealna Cosinus to odpowiednie miejsce do zdobywania nowych kwalifikacji, wiedzy oraz umiejętności które przydadzą Wam się w późniejszej pracy oraz rozwoju zawodowym. Tym bardziej, że są organizowane i prowadzone w systemie zaocznym i do tego w pełni za darmo.
- Katarzyna
A co sądzicie o kursie z podstaw księgowości, o którym mowa na stronie http://kursy-edu.net.pl/kurs-podstawy-ksiegowosci/, organizowanym przez firmę szkoleniową Kar Group? Warto Waszym zdaniem się na taki kurs zapisać? Podobno po jego ukończeniu można nawet otrzymać specjalny certyfikat potwierdzający nowo zdobytą wiedzę i umiejętności Co o tym myślicie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki