Macie tatuaże?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
modna11

Macie tatuaże?

Post autor: modna11 »

Jestem ciekawa, ile osób ma tatuaże? Boli zrobienie sobie jakiegoś? Niedługo też będzie sobie robić.

szwajcaria turystyka
Awatar użytkownika
agnes

Re: Macie tatuaże?

Post autor: agnes »

Tatuaże są bardzo popularne teraz i także w studio https://www.skytattoo.net/studio-i-salo ... zu-poznan/ można się zdecydować na zrobienie sobie ładnego. Różne projekty ludzie wybierają tylko trzeba się dobrze zdecydować, bo tatuaż zostaje na lata.
Awatar użytkownika
zaman

Post autor: zaman »

Tatuaże są bardzo popularne, wydaje mi się że coraz więcej osób takie ma.
Awatar użytkownika
izka01

Post autor: izka01 »

Kiedyś tatuaże mi się nie podobały jak widziałam u kogoś. Jednak wszystko się zmienia, nawet gusta i teraz sama mam taki tatuaż. Niezbyt duży, ale bardzo mi się podoba. Zawsze trzeba uważać, ponieważ może się zrobić stan zapalny po zrobieniu tatuażu . Dlatego odpowiednia pielęgnacja jest bardzo ważna.
Awatar użytkownika
esimonis

Post autor: esimonis »

Tatuaże są chyba coraz bardziej popularne, wiele osób się na nie decyduje.
Awatar użytkownika
Klara33

Post autor: Klara33 »

Mam. I to nawet kilka. Jeśli dobrze liczę to 5. I planuję kolejne. Śmiało mogę powiedzieć, ze to uzależnia. Przed zrobieniem tatuażu warto porównać oferty. Niestety nie każde studio tatuażu może pochwalić się ciekawym portfolio. Ale są też takie, na które warto zwrócić uwagę. Rzuć okiem na to studio z Warszawy https://www.time4tattoo.pl/ . Salon tatuażu z Warszawy, z doświadczoną kadrą i ciekawymi pomysłami.
Awatar użytkownika
kamilla

Post autor: kamilla »

Mam tatuaż. Nie spodziewałam się, że będzie aż tak bolało ale że jest ładny i estetycznie wykonany to nie żałuję. Potem trzeba pielęgnować ranę, nie chodzić na basen itp. Póki się nie zagoi. Ja stosowałam Octenicare. Dzięki niemu nie paskudziło się, nie wdało się zakażenie.
KaśkaM

Post autor: KaśkaM »

Jeszcze nie mam tatuażu ale uważam ,że to fajna sprawa.Czy się na to zdobędę i dam sobie zrobić tatuaż? - czas pokaże. Na razie przyglądam się wszystkim trendom i możliwościom.Staram się też zorientować jakie salony tatuażu są w mojej okolicy i które są na prawdę dobre. Dowiedziałam sie też ,że zrobienie sobie tatuażu to nie koniec tematu bo bardzo ważne jest też dbanie o tatuaż ,bo przecież chcemy by tatuaż wyglądał dobrze jak najdłużej.
hiczungł

Post autor: hiczungł »

Mam i dbam o nie jak tylko mogę! W tym celu wykorzystuję specjalistyczne kosmetyki do tatuaży, dostępne w ofercie https://skinproject.com.pl/sklep/ . Ich jakość porywa a to własnie dzięki nim moje tatuaże wciąż prezentują się świeżo , naturalnie. To pozwoli uniknąć przeróbek i poprawek w najbliższym czasie.
Awatar użytkownika
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Ja jeszcze nie mam tatuażu, ale bardzo chciałabym sobie zrobić taki na przedramieniu ;) Słyszałam, że na przykład w Warszawie warto się wybrać na taki tatuaż do https://tattoopoland.com. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z tym miejscem wcześniej? I jak wrażenia?
Awatar użytkownika
Delia
Kontakt:

Post autor: Delia »

Możecie śmiało korzystając z salonu tatuażu w Krakowie, wykonują naprawdę dobra robotę :) nie zastanawiałam się ani chwili, gdy zobaczyłam ich realizacje w portfolio i te piękne tatuaże wykonane na bliznach. Wykonanie tatuażu jest jak najbardziej możliwe, tym bardziej jeśli blizna jest równa i nieduża. Należy mieć jednak na uwadze możliwość nieprawidłowego przyjęcia barwnika, przez co tatuaż może w miejscu blizny nie wyglądać tak jak było to zamierzone.
Awatar użytkownika
Delia
Kontakt:

Post autor: Delia »

tak robiłam w sztorm tattoo super cena i realizacja :) biegam teraz po plaży i moja blizna po cesarskim cieciu jest już pięknie zakryta !!

znajdzie coś dla siebie i swojego zaufanego tatuatora. Old school, new school, traditional, dotwork, realizm, surrealizm, tatuaże graficzne w czerni, tatuaże graficzne w kolorze. Motywy roślinne i zwierzęce, mroczne oraz wesołe, tatuaż duży jak i mały.
ODPOWIEDZ