mieszkanie- śląsk
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
mieszkanie- śląsk
Post autor: graś »
Dostałem dobrą pracę na ślasku i muszę przeprowadzić się na śląsk. Najpierw chciał bym znaleźć mieszkanie pod wynajem. Ale też jak wszystko dobrze się ułoży to będę chcial kupić mieszkania lub dom. Znacie moze dobre biuro nieruchomości działające na terenie śląska?
Re: mieszkanie- śląsk
Post autor: Kubuś »
Jedno i drugie znajdziesz tu https://www.cn-kaczmarek.pl/ To biuro nieruchomości zaproponuje ci mieszkanie pod wynajem. A też ma dobrą ofertę mieszkań na sprzedaż. Działa na terenie powiatu pszczyńskiego, cieszyńskiego, bielskiego, rybnickiego oraz Jastrzębia-Zdroju. Jeśli jesteś zainteresowany to na stronie masz dane kontaktowe.
Re: mieszkanie- śląsk
Post autor: kaźmisz »
Jeśli o mieszkanie chodzi to ja w ostatnim czasie chciałam spieniężyć mieszkanie odziedziczone po dziadku. Dość mocno zależało mi na czasie . Myślałem, że sprzedaż mieszkania pójdzie sprawnie, jednak życie pokazało że jest inaczej. Zacząłem szukać innych rozwiązań niż ogłoszenia na portalach i znalazłem skup nieruchomości . Skorzystałem z takich usług i jestem bardzo zadowolony.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki