Nauka - zadania domowe

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
emilka902

Nauka - zadania domowe

Post autor: emilka902 »

Wasze dzieciaki też nie lubią zadań domowych?
Ostatnio zmieniony 30 maja 2019, 8:16 przez emilka902, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wapniak

Re: Nauka - zadania domowe

Post autor: wapniak »

Nie jestem zwolennikiem takich rzeczy. Nie polecałbym tego dzieciom.
Jak można kogoś tak bardzo kochać, jak ja kochałam jego? Do tego stopnia, że to, co sprawiało mu ból, stawało się dla mnie prawdziwą torturą?
Awatar użytkownika
Bodzio12

Post autor: Bodzio12 »

Może spędzicie czas z dzieckiem w takim miejscu jak to atrakcje dla dzieci w Gliwicach miejsce gdzie dziecko może się bawić i uczyć. Rodzice mają też specjalny kącik gdzie mogą usiąść i napić się kawy. Polecam zobaczyć na stronę i poczytać o tym wszystkim.
Awatar użytkownika
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

A jak przygotowujecie się do matury z matematyki? Ostatnio zaciekawiła mnie informacja na tej stronie internetowej. Podobno wydawnictwo Nowa Era przygotowało podręczniki dla uczniów szkół ponadpodstawowych, które pozwalają bardzo dobrze się przygotować do egzaminu maturalnego :) Czy ktoś z Was miał okazję z nich korzystać?
Awatar użytkownika
malva

Post autor: malva »

szczerze mówiąc to jakoś nie zauwazyłam,by nauka sprawiała mojemy synowi jakiekolwiek problemy :) Zdaje sobie sprawe z tego, że to ogrona zasługa szkoły, w jakiej uczy się na co dzień ( Te Vizja na warszawskiej Ochocie https://gladka.tevizja.pl/oferta-i-oplaty,k244.html). Super miejsce, bardzo przyjazne i uczniowym i ich rodzicom.
Awatar użytkownika
kinnia

Post autor: kinnia »

malva to prawda, mogę się podpisac pod tym co napiosałaś obiema rękoma. Moja latorośl też jest uczenim Te Vizji i do dziś jestem wdzięczna koleżance z pracy, ze poleciłqa mi kiedyś tą placówkę. Jak dla mnie jedna z lepszych szkół w stolicy. Super nauczyciele, wysoki poziom. Jest rodzinnie a przy tym bardzo bezpiecznie.
Awatar użytkownika
mordka31

Post autor: mordka31 »

Dlatego warto, jeśli Twoje dziecko przygotowuje się do matury, zainwestować w konkretne pomoce naukowe, które będą dla niego ważnym elementem rozwoju :) Zajrzyj więc na https://sklep.terazmatura.pl/ gdzie znajdziesz wiele pożytecznych książek oraz repetytoriów.
Awatar użytkownika
antilka

Post autor: antilka »

mordka31 pisze: ↑14 lis 2019, 17:39 Dlatego warto, jeśli Twoje dziecko przygotowuje się do matury, zainwestować w konkretne pomoce naukowe,
Widziałam bardzo fajny zbiór książek do matury na https://www.taniaksiazka.pl/t/matura-2020. Już zamówiłam to co było dla mnie nie zbędne i mam nadzieję że to pomoże mi zdać ten egzamin. Cieszę się że udało mi się coś takiego znaleźć bo już wcześniej szukałam w księgarniach podobnych wzorów i nic nie było dostępne.
ODPOWIEDZ