neurolog
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- jorahmormontrip
Re: neurolog
Post autor: jorahmormontrip »
Wydaje mi się, iż naprawdę ciężko jest zaradzić temu bólowi na własną rękę. Tym bardziej, że się nasila i leki nie działają. Znacie jakiegoś dobrego specjalistę związanego z neurologią? Polećcie coś ciekawego, będę dozgonnie wdzięczny.
- kissi
Zobaczcie w tym miejscu http://neurolog-szymanski.pl/ Ten neurolog ma doświadczenie w leczeniu bóli migrenowych. Ja kiedyś częściej miałam migreny. Po ciążach mi przeszło- może hormony. Ale nie męczcie się lepiej iść do lekarza.
- ber002
Wydaje mi się, że odpowiednim miejscem może być poradnia neurologiczna w świętochłówicach. Odpowiedni specjaliści, na odpowiednim miejscu z doświadczeniem i nowoczesnym sprzętem. Ja zdecydowanie uważam, że w takich miejscach warto szukać pomocy.
- Zefirka
Jeśli chodzi o Warszawie to w Szpitalu św. Elżbiety na Mokotowie są bardzo dobrzy specjaliści. Teraz co prawda trzeba wpierw zadzwonic i umowic sie na tele wizytę, takie wymogi z powodu epidemii, ale z pewnością udzielą wszystkich szczegółowych informacji.
- elena
Jeśli pojawia się ból kręgosłupa do jakiego lekarza się udać - to pytanie zadaje sobie wiele osób. I odpowiedzią jest właśnie dobry neurolog. Ból kręgosłupa to poważna sprawa. Jeśli więc naszym problemem jest ból kręgosłupa szyjnego, ból kręgosłupa między łopatkami, ból kręgosłupa piersiowego lub też ból kręgosłupa lędźwiowego to pierwszym lekarzem, którego powinniśmy odwiedzić jest właśnie neurolog.
Post autor: amiś434 »
Jeśli poszukujcie dobrych specjalistów, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.neuro-care.pl/poradnie-i-ce ... rologiczna . Można korzystać z ich pomocy w każdej chwili, jeśli potrzebujemy odpowiedniego neurologa. Takie rozwiązanie nie kosztuje zbyt wiele, a może przynieść naprawdę wiele korzyści. Pomyślcie o tym. Mają tam bowiem wiele różnych opcji do wyboru. Bez specjalistów nie poradzicie sobie z wieloma Waszymi problemami neurologicznymi. Ja korzystam i jestem zachwycona.
- kamilla
Z moją córką planuję też wybrać się do jakiegoś specjalisty, prawdopodobnie neurologa też. Narzeka, że szumi jej w uszach, czasami w nocy aż nie może zasnąć tak jest to dokuczliwe. Ja nigdy nie miałam takiego odczucia także nawet nie wiem jak jej pomóc, nie wiem też jaka może być przyczyna. Ale wiem, że dobrze przeprowadzona terapia szumów usznych może przynieść bardzo dobre efekty.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki