On nie chce dzieci
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Kasjopeja
On nie chce dzieci
Cześć, mój małżonek od lat odwleka decyzję o dziecku. Jak się pobieraliśmy oboje deklarowaliśmy, że chcemy mieć dzieci, ale nie mówiliśmy o konkretnych terminach. Ja w końcu zdecydowałam się, że to ten moment, a on cały czas mówi, żebyśmy jeszcze trochę poczekali i tak od dłuższego czasu. Obawiam się, że w ten sposób przegapię moment, kiedy w ogóle będę mogła mieć dzieci. Stres, ciągłe kłótnie, coraz mniej czasu spędzamy razem… Zaczęłam zastanawiać się nad rozstaniem... Ale jestem osobą wierzącą i powinnam uzyskać stwierdzenie o nieważności małżeństwa. Przeraża mnie to… Czy w ogóle mam podstawy, żeby złożyć wniosek do sądu kościelnego?
- Tradycja
Re: On nie chce dzieci
Każda sytuacja jest inna i tylko adwokat kościelny jest w stanie przybliżyć Ci Twoje szanse na uzyskanie takiego stwierdzenia nieważności.
- pieknyolek
Post autor: pieknyolek »
Według mnie powinnań go zostawić i znaleźć sobie jakiegoś byka rozpłodowego XD
Post autor: Radosław »
Moim zdaniem w tej sytuacji najlepiej będzie gdy skontaktujesz się z dobrą kancelarią prawną. Mogę polecić ci https://ekancelaria.tv/ świadczą oni porady prawne online. Bardzo szybko uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie, a cena za taką usługę nie jest wygórowana.
- pannica
Niestety czasami takie sytuacje się zdarzają i muszę przyznać, że jak najbardziej na pewno warto jest jakoś je rozwiązać. Ja również jakiś czas temu czytałam w https://whisbear.com/pl/blog/jak-nie-po ... -i-reszta/ że faktycznie po pojawieniu się dziecka może powstać konflikt z dziadkami, co zapewne zdarza się często.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki