opinie o studiu Jah Love Tattoo
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- gilza
opinie o studiu Jah Love Tattoo
Pytanko do wszystkich tych, którzy mieszkają w Warszawie i robili tatuaż w studiu JAH LOVE TATTOO ( w centrum, na ulicy Wilczej). Warto ? Jakie macie doświadczenia z tym miejscem i ludźmi tam pracującymi ? z góry dzięki za info
- tutka
Re: opinie o studiu Jah Love Tattoo
ja z Warszawy nie jestem ( mieszkam prawie 300 km na południe) ale studio znam sporo moich znajomych jeździ do nich z różnych części kraju bo zwyczajnie są najlepsi ich sława sięga sporo dalej niż poza granice stolicy haha
- gilza
No właśnie jak przeglądałam sobie profil na facebooku to też spodobały mi się te kolorowe tatuaże i myślałam o Kindze. Dobrze wiedzieć, że warto a orientujecie się jak wygląda sprawa z terminami ?
- ircha
no terminy to kwestia bardzo indywidualna bo róznie z tym bywa, ja musiałam się troszkę naczekać bo do Kingi zapisuje się sporo osób a wiadomo, że takie zrobienie tatuazu nie trwa 5 minut Ale tak czy siak warto poczekać bo jak dla mnie w żadnym innym studiu w Wawie się tak Tobą nie zajmą jak w jah love
- malva
Tez jestem stałą klientką tego studia i zawsze tatuuje się u Jacka, tu możecie sobie obejrzeć fotki jego dotychczasowych prac https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... 4193981226. Świetny człowiek, bardzo pozytywny, potrafi rozładować napięcie tak, że zapomina się o bólu no i ma ogromny talent co widać na fotach
- kurczaczek
Post autor: kurczaczek »
Hejka. Osobiście nie zrobiłabym sobie żadnego tatuażu, ale to już kwestia indywidualna. Poza tym moja siostra zrobiła sobie takie dwa tatuaże i fajnie to wygląda ale u niej a nie u mnie. Ciekawa jestem czy te kolory będą takie żywe przez cały czas. Dowiedziałam się, że nawet o wygląd tatuażu należy zadbać. Więc postanowiłam kupić jej jakiś dobry kosmetyk i tak też znalazłam ten krem do tatuażu https://beardman.pl/kategoria/krem-do-tatuazu i mam nadzieję, że będzie go używać
- zaman
Z tatuażami to jest tak, że były modne i nadal są. Jedni robią sobie naprawdę duże tatuaże, inni małe i delikatne. Jak to ze wszystkim, kwestia gustu. To co jest bardzo ważne to odpowiednia pielęgnacja tatuażu i to już od momentu zrobienia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki