Hej! Padła mi pralka i nie wiem jaką wybrać ? Muszę szybko kupić nową ale wybór jest ogromny.
Zastanawiam się nad takimi https://www.sferis.pl/pralki-1941 jak Wam się widzą ? Który model polecacie ? Nie umiem się zdecydować , może Wy mi coś polecicie ?
Pralka - jaką wybrać ?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Koralik
Re: Pralka - jaką wybrać ?
Serdecznie polecam Pralki Candy - Ceneo.pl . To bardzo dobry producent i najwyższej klasy urządzenia. Poza tym na żadnej innej stronie nie znajdziesz tak korzystnych cen. A jeśli chodzi o markę, to też chyba jedna z najlepszych, bo drugi raz już po wielu latach będę kupować jej pralkę. To będzie trudna decyzja, bo właściwie każdy model tego producenta jest doskonały. U mnie w rodzinie wszystkie babeczki korzystają z Candy.
- Wslizg
Dla nad jedną z lepszych pralek jest to od Eletroluxa Pralka PerfectCare 800 z systemem UltraCare . Trochę juz tych urządzeń się u nas przewinęło i zdecydowanie ta okazała się najlepszym wyborem. Pierze szybko i bardzo dokładnie. Ubrania takie miękkie i pachnące.
- Nakia
To prawda, też mam pralkę z Electroluxa, ostatnio kupiłam też suszarkę z tej serii PerfectCare i jestem ogromnie zadowolona. Długo zastanawiałam się nad tym, czy w ogóle kupić suszarkę, ale teraz kiedy widzę, że moje ubrania są naprawdę zadbane, mają piękne kolory i są delikatne, uważam, że to była świetna decyzja:)
- dominika
Też mam ten zestaw - pralkę i suszarkę Electroluxa z serii Perfect Care
Jestem bardzo zadowolona z jednego i drugiego sprzętu. I potwierdzam - suszarka nie niszczy ubrań
Kolory ciągle jak nowe 

- Pepi983
Pamiętaj, że nawet najlepsza pralka nie nadaje się do prania wszystkiego. Niektóre rzeczy można oddawać wyłącznie do pralni, a w takim przypadku polecam skorzystać z usług tej: https://www.pralnia-warszawianka.pl/ . Jej oferta jest bardzo korzystna, a dodatkowo świadczą usługi transportu Twoich rzeczy przed wykonaniem usługi i po.
Post autor: luśka5666 »
Pomyślałam, że posiadanie własnej pralki nie ma sensu, gdy obok znajduje się profesjonalna pralnia .Po odwiedzinach w ich salonie wszelkie plamy znikają w mgnieniu oka a ja nie musze się męczyć z wiecznym wstawianiem prania - przez to udaje mi się konkretnie zaoszczędzić czasu.
Post autor: milkaa »
Natomiast jakbyście chcieli dowiedzieć się na temat tego - jak skutecznie i szybko oczyścić swoją pralkę z wszelkich zanieczyszczeń, kamienia itd. To tutaj https://grandegroup.com.pl/czy-tabletki ... za-pralke/ macie praktyczne wskazówki, koniecznie poczytacie sobie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki