Prawnik sprawa karna Wrocław

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
bodis

Prawnik sprawa karna Wrocław

Post autor: bodis »

Mój brat ma problem z prawem. Szukam dobrego prawnika, który specjalizuje się w sprawach karnych, jest dobry i nie odpuszcza. Chcę znaleźć kogoś, kto angażuje się w sprawę, a nie tylko weźmie pieniądze i będzie stał jak kołek w sądzie.
Awatar użytkownika
vixa

Re: Prawnik sprawa karna Wrocław

Post autor: vixa »

Nie ma na co czekać. Szybko skontaktuj się z kancelarią Klisz i Wspólnicy. Oni na Lelewela się mieszczą. Tam mają bardzo dobrą prawniczkę od spraw karnych - mecenas Paszkowską-Wójcik . Kojarzysz ją? Wiele osób ją chwali. Konkretna babka!
Awatar użytkownika
Majka

Post autor: Majka »

No to do kancelarii Ożóg Tomczykowski polecam się udać :)
Tam specjalizują się w prawie już długi czas, myślę, że śmiało będą w stanie Ci pomóc.
ja zawsze staram się korzystać z porad profesjonalistów, mam pewność, że nie trafię na minę :)

świece zapłonowe iskra opinie
Awatar użytkownika
melodyjka8

Post autor: melodyjka8 »

Ja teraz muszę się udać do Kancelarii Sobczak Maciejewska ponieważ mają zająć się sprawą firmy rodziców, która jest w trakcie zawieszania działalności. Może znajdą też czas dla Twojej sprawy? Zawsze warto zapytać :)
Marlena Moś

Post autor: Marlena Moś »

We Wrocławiu sprawami karnymi zajmuje się kancelaria Pawła Marchewki, polecam w mojej sprawie bardzo mi pomogli, a nie należała do najprostszych. Podobało mi się zaangażowanie w moją sprawę, adwokat Marchewka ma bardzo dużą wiedze, w tym zakresie. Do tego bardzo dobry kontakt przez całą sprawę, szybko byłam o wszystkim informowana i dostawałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Polecam się z nimi skontaktować http://www.adwokatmarchewka.pl
joaśka

Post autor: joaśka »

Z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię prawną https://ekancelaria.tv/ . Porady odbywają się online, dzięki czemu bardzo szybko uzyskamy odpowiedź na nasze pytanie, a dodatkowo koszt takiej porady nie jest wysoki. Ja już kontaktowałam się z nimi i byłam mega zadowolona.
Sylwiaś

Post autor: Sylwiaś »

We Wrocławiu jest dużo adwokatów dobrych w sprawach karnych - polecam porównać adwokatów (mam na myśli ich opinie i oceny) dodanych do portalu https://zaufanyadwokat.pl/loc/wroclaw/. Są tam wyselekcjonowani adwokaci o różnych specjalizacjach i na pewno znajdziesz dobrego z do sprawy karnej.
wujekdobrarada

Post autor: wujekdobrarada »

Jeżeli szukasz najlepszych prawników, to zgłoś się do Kancelarii Adwokackiej Wojas Pawlak. Nie wiem, jaki masz konkretnie problem, ale kuzyn w sprawie karnej korzystał z ich usług i sobie chwalił. Kancelaria mieści się w Gliwicach, ale myślę, że w poważnych sprawach odległość nie powinna być problemem :)
lodzia

Post autor: lodzia »

Polski adwokat w Niemczech to doskonałe rozwiązanie dla osób, które potrzebują wsparcia w języku polskim w sprawach karnych. Znajomość niemieckiego systemu prawnego i języka ułatwia cały proces. Więcej informacji znajdziesz na https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ Warto się z nimi skontaktować.
Merkini

Post autor: Merkini »

Globalne zmiany gospodarcze i polityczne wpływają na cały sektor transportu. Dzięki stronie Transpedycja możesz być na bieżąco z wiadomościami o transporcie dotyczącymi wpływu międzynarodowych regulacji, handlu oraz wydarzeń gospodarczych na logistykę i spedycję. Informacje te są kluczowe dla firm, które chcą szybko reagować na zmieniające się warunki rynkowe i dostosowywać swoje strategie działania.
ODPOWIEDZ