Problem z siwymi włosami u mężczyzny - GR-7

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
MichalEk

Problem z siwymi włosami u mężczyzny - GR-7

Post autor: MichalEk »

Czy macie jakiś sprawdzony środek na siwe włosy? Jeśli tak, to na jaki preparat warto postawić, zależy mi na naturalnym działaniu a nie rozwiązaniach zawierających składniki farbujące. Pozdrawiam i z góry dziękuje :)
Awatar użytkownika
Marikaa

Re: Problem z siwymi włosami u mężczyzny - GR-7

Post autor: Marikaa »

W takim razie zwróć uwagę na wspomniany GR-7 https://gr-7.eu/ działa świetnie i mam nadzieję, że i u Was pozytywnie się to zmieni zarówno jeśli chodzi o grubość włosa, ale również przywrócenie naturalnego koloru który ze względu na stres i problemy ze zdrowiem niestety powoduje, że szybko się to zmienia na gorsze i warto próbować skutecznych rozwiązań!

wyskoczyła z okna kraków
Awatar użytkownika
Celinna

Post autor: Celinna »

Myślę, że to nie jest wcale zły kierunek jeśli już szukamy skutecznego rozwiązania które przede wszystkim przyniesie oczekiwane efekty to GR-7 jest propozycją której nie warto pomijać. Bogaty naturalny skład, przystępna cena i jednocześnie potwierdzenie skuteczności działania w laboratorium.
Awatar użytkownika
DominikaSzel

Post autor: DominikaSzel »

Przyznam, że dość ciekawy temat. Może i ja swojego męża namówię bo z roku na rok coraz większa siwizna jest z nim :D

przewód asxsn 2x16
Awatar użytkownika
UrszulaMel

Post autor: UrszulaMel »

Każda i każdy z nas chce czuć się pewnie i jednocześnie dobrze się czuć. Dlatego jeżeli chodzi o mnie to tutaj zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na GR-7 ponieważ jest to preparat który działa i co ważne ma naturalny skład, który pozytywnie wpływa na cebulki włosów oraz produkcję przez nich melaniny. Tym bardziej, że jego efektywne działanie jest jednak potwierdzone badaniami https://gr-7.eu/jak-stosowac pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ