prodentika opinie

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
izka2

prodentika opinie

Post autor: izka2 »

PRODENTIKA - czy znacie to miejsce? bo muszę trochę w szczęce naprawić a chciałabym kompleksowo się leczyć w jednym miejscu a nie biegać po kilku lekarzach.

jezusek z modeliny
Ostatnio zmieniony 02 sty 2020, 11:59 przez izka2, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kolinka

Re: zęby

Post autor: kolinka »

Tak znam to miejsce jest warte uwagi. Rzeczywiście zrobisz tam sporo bez biegaia po mieście. Ja tam chodzę do protetyka
Awatar użytkownika
lun

Post autor: lun »

Idz tam nie pożałujesz. Lekarze współpracują ze sobą i wiedzą jaka ma być kolejność leczenia. Nie wchodzą sobie w drogę.
Awatar użytkownika
pika

Post autor: pika »

Mają dobre opinie też kiedyś szukałam takiego miejsca bo z doświadczenia wiem że lepiej jest robić wiele rzeczy w jednym miejscu. nie ma potem wielu nieporozumień.
Awatar użytkownika
ulusia

Post autor: ulusia »

Klinika bardzo dobra personel pomocny i uśmiechnięty. Potrafią też oswoić lęk co w moim wypadku było koniecznoscią. Od dziecka się boję tego typu wizyt.

nałogowe palenie marihuany
Awatar użytkownika
mikul

Post autor: mikul »

Miejsce super. Chodzę koło roku. Leczę zęby i potem bym chciała wybielać albo nakładki zrobić. Jeszcze nie wiem co mi doradzą. Najpierw trzeba podstawy ogarnąć.
Awatar użytkownika
kissi

Post autor: kissi »

Bardzo dobrą ofertę mają szeroki zakres usług. Bardzo dobra klinika i ceny są moim zdaniem bardzo dobre.
Awatar użytkownika
luka

Post autor: luka »

Nie będziesz musiała biegać po różnych lekarzach bo w klinice zrobisz całość. Są różni specjaliści. Wszystko jest w Twojej karcie i każdy wie co robić. Bardzo to wygodne.
Awatar użytkownika
patka

Post autor: patka »

Przede wszystkim bardzo przyjazny personel. Od pani na recepcji po lekarzy. Tak powinno być w każdym miejscu. Mimo że klinika dentystyczna to miło się tam wraca.
Awatar użytkownika
onaja

Post autor: onaja »

Ceny mają bardzo dobre i zakres usług ogromny. Leczę się już od dwóch miesięcy. Mimo całej sympatii mam nadzieję że szybko skończymy.
Awatar użytkownika
paluszka

Post autor: paluszka »

Wracam tam co kilka miesięcy. Mimo specyfiki miejsca lubię je. I podejście lekarzy do pacjenta.
Awatar użytkownika
Devil93

Re: prodentika opinie

Post autor: Devil93 »

Poprzedni rok, można powiedzieć, dobrotliwy był dla mnie pod względem bólu zębów. Niezbyt często go odczuwałam, ale w tym już mam wrażenie, że pobolewa mnie czwórka, prawa górna. Będę musiała się przejść do lekarza. Najbliżej mam Dental Pro w Gdynii Pogórze i to właśnie tam zamierzam pójść. To nowoczesne gabinety, więc bólu być nie powinno.
Awatar użytkownika
Kamilka

Post autor: Kamilka »

Jeśli boli Cię ząb to polecam naprawdę szybko iśc do dentysty zanim będzie Ci potrzebne leczenie kanałowe. W Krakowie kompleksowe usługi stomatologiczne oferuje Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej doktor Świątkowskiej. Tu można wykonać bardzo dokładną diagnostykę a także poddać się bezbolesnemu i skutecznemu leczeniu. Na ich stronie znajdziesz pełną ofertę usług.
Awatar użytkownika
Slavka

Post autor: Slavka »

Wybierajcie sprawdzone gabinety dentystyczne, szczególnie jeżeli chodzi o poważniejsze zabiegi dentystyczne. Ja przed sobą mam leczenie kanałowe i troszkę się tego boję. Czytałam już wiele artykułów o tym i może to też mój błąd. Znalazłam na stronie https://www.sunstargum.com/pl/blog/bol- ... lowym.html opisany problem z bólem zęba po leczeniu kanałowym. Tu trzeba oczywiście na wszystko się przygotować. Leczenie zębów nie raz przysparza wielu problemów.
ODPOWIEDZ