przychodznia ginekologiczna w Białymstoku

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Hankka21

przychodznia ginekologiczna w Białymstoku

Post autor: Hankka21 »

przychodnia ginekologiczna w Białymstoku - jaką polecacie?
Awatar użytkownika
Niestrawska

Re: przychodznia ginekologiczna w Białymstoku

Post autor: Niestrawska »

Bardzo dobra przychodnia ginekologiczna w Białymstoku to przychodnia Arciszewski. Wiadomo, prywatnie tam przyjmują ale warunki naprawdę wzorcowe. Zarówno jeżeli chodzi o zwykłe wizyty ginekologiczne, prowadzenie ciąży czy poród u nich .
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Bardzo dobra przychodnia, tam ginekolodzy znają nowe leki i nowe terapie. W mojej rejonowej przychodni robiłam badania i groziła mi konizacja a tu na początek kazali stosować papilocare i okazało się że zmiany zniknęły i bez zabiegu tylko po stosowaniu tego nowego żelu
Awatar użytkownika
fiona45

Post autor: fiona45 »

Przychodnia online czasem bardzo dobrze się sprawdza. Zerknij na https://zdalnaprzychodnia.pl , ja tak raz brałam konsultacje i
e-receptę na podanym portalu i sprawdza się rewelacyjnie. Szybko, skutecznie i bez wychodzenia z domu.
Awatar użytkownika
antilka

Post autor: antilka »

ja nie z tego rejonu niestety, ale radzę po prostu się koleżankom zapytać jakiego polecają. najlepiej właśnie do takiego zaufanego chodzić. w ten sposób ja właśnie zrobiłam , chodzę do takiej pani ginekolog i ją bardzo chwalę. pomogła mi kiedy zastanawiałam się nad antykoncepcją, wszystko mi wyjaśniła, pogadałyśmy sobie, przebadała mnie i zaproponowała tabletki belara (biorę je do dziś). chodzę do niej raz na pół roku po recepty oraz na kontrolę, w ogóle mnie te wizyty nie stresują :)
łamka

Post autor: łamka »

Ogólnie nie mam na co narzekać jeśli chodzi o moje zdrowie intymne. No może tylko jakiś miesiąc temu z moim partnerem zaczęliśmy bardziej intensywniej i częściej starać się o dziecko i pojawiły się u mnie otarcia. Ale na szczęście dzięki stosowaniu żelu feminum nie musieliśmy rezygnować z naszych starań :)
miśka

Post autor: miśka »

fiona45 pisze: ↑05 lut 2020, 22:23 Przychodnia online czasem bardzo dobrze się sprawdza. ja tak raz brałam konsultacje i
e-receptę na podanym portalu i sprawdza się rewelacyjnie. Szybko, skutecznie i bez wychodzenia z domu.
Zgadzam się, to się doskonale sprawdza przy receptach na tabletki antykoncepcyjne, kilka razy tak zamawiałam receptę na vines a teraz po prostu dzwonię do swojej przychodni
ODPOWIEDZ