ręcznik bambusowy

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
bąbel1313

ręcznik bambusowy

Post autor: bąbel1313 »

Cześć wszystkim! Musze wam szczerze polecić ręcznik bambusowy dla waszych małych pociech! Jest on wykonany z bardzo delikatnego materiału i dzieciaki go uwielbiają ! Szczerze żałuje, że nie odkryłem go wcześniej! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i czekam na komentarze!
żanette

Re: ręcznik bambusowy

Post autor: żanette »

Ręczniki powinny być wykonane z wysokiej jakości materiału najlepiej jak to jest bawełna, ponieważ są najdelikatniejsze dla skóry wtedy. Ja bardzo lubię ręczniki od tego producenta https://flhf.com.pl/asortyment/reczniki/. Sami mamy chyba z 10 ręczników od nich i jeszcze znajomym w prezencie ślubnym kupiliśmy komplet ręczników tej firmy. Bardzo zadowoleni byli. Bambusowe jeszcze nie miałam jestem ciekawa.
Gawryś

Re: ręcznik bambusowy

Post autor: Gawryś »

Akurat ja takich ręczników na dzień dzisiejszy nie używam i jestem wręcz przekonany, że bardzo dobrym wyborem jest używanie ręczników papierowych jednorazowych. Jeśli zależy komuś na jakości to właśnie ręczniki papierowe tork 471110 moim zdaniem są na pewno godne uwagi.
ODPOWIEDZ