Salon kosmetyczny - nowy sprzęt?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Salon kosmetyczny - nowy sprzęt?
Post autor: Luśka88 »
Witam!
Czy macie może dla nie jakieś podpowiedzi, jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia salonu kosmetycznego w zakresie urządzeń do modelowania sylwetki i poprawy kontur twarzy? Może z Wasza pomocą uda mi się podjąć łatwiejszą decyzję w tym zakresie bo naprawdę nie wiem sama w jakim kierunku warto się rozwijać
Czy macie może dla nie jakieś podpowiedzi, jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości wyposażenia salonu kosmetycznego w zakresie urządzeń do modelowania sylwetki i poprawy kontur twarzy? Może z Wasza pomocą uda mi się podjąć łatwiejszą decyzję w tym zakresie bo naprawdę nie wiem sama w jakim kierunku warto się rozwijać
Re: Salon kosmetyczny - nowy sprzęt?
Post autor: Kodońka »
W takim razie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej jakości urządzeń do swojego salonu kosmetycznego to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam sprawdzenie oferty Ifapro u których znajdziecie takie rozwiązania jak urządzenia iMoos w którym wykorzystana technologia pozwala na doskonałe modelowanie i konturowanie ciała , redukcję tkanki tłuszczowej i cellulitu oraz odmłodzenie twarzy. Klientki są bardzo zadowolone i systematycznie do nas wracają.
Post autor: Holeńka »
O proszę o takim rozwiązaniu akurat jeszcze nie miałam okazji słyszeć, długo rozglądaliśmy się z przyjaciółką i wspólniczką jaka opcja będzie najlepsza i przede wszystkim czy sprzęt wyróżnia się jakością, skutecznością i jednocześnie skutecznie przyczynia się do zwiększenia grona zainteresowanych
Post autor: Ułka »
O proszę, ciekawie to wygląda muszę przyznać. Rzeczywiście wymagania klientek są coraz większe, a jednak ciężko sobie z tym wszystkim odpowiednio poradzić bo co chwilę trzeba szukać nowości żeby się rozwijać biznesowo. Mam nadzieję, że będzie to dobry kierunek i liczę że temat się rozwinie.
Post autor: Lecośka »
Zdecydowanie mogę się tutaj zgodzić na temat https://ifapro.pl/imoos/ ponieważ jest to naprawdę unikatowe połączenie technologii które pozwala na doskonałe modelowanie i konturowanie ciała , redukcję tkanki tłuszczowej i cellulitu bez bólu i inwazji w ciało. Mam nadzieję, że będziecie zadowolone, a przede wszystkim wasze klientki. Tym bardziej że samo urządzenie cieszy się naprawdę dużym zainteresowaniem i pozytywnymi opiniami.
Post autor: wełka »
sprzętu nie polecę ale jeśli szukacie dobrych peelingów to polecam wam Peel mission https://peel-mission.pl/ mają swoje autorskie receptury i bardzo szeroką gamę produktów, szkolenia zawsze prowadzą na najwyższym poziomie i można liczyć na pomoc opiekuna
Post autor: CieślikF »
Moja siostra od dawna wykazywała bardzo duże zainteresowanie kosmetologią i jak tylko sięgam pamięcią zawsze marzyła o otwarciu swojego gabinetu kosmetycznego.Przyszedł już czas kiedy marzenia należy wdrożyć w życie.Pomagałam i wspierałam moją siostrę jak tylko mogłam.Pomagałam jej tez znaleźć wyposażenie salonu kosmetycznego .bo na rynku jest sprzętu i firm zajmujących się tymi sprawami całkiem sporo ... ale dałyśmy radę.
Post autor: jowiłka »
W sumie jak otwierasz tak od zera swój salon kosmetyczny to chyba właśnie warto, szczególnie jeśli jesteś pewien tego, że będziesz miał klientów. narzędzia kosmetyczne jakieś akcesoria, takie rzeczy musza się znaleźć na liście zakupów, warto też pomyśleć nad ewentualną dezynfekcją etc.
Post autor: ćma »
dużo dobrego słyszałam o tych kosmetykach, a jak u nich wyglądają szkolenia? Chętnie bym się wybrała zobaczyć produkty na żywowełka pisze: ↑06 maja 2021, 21:28 sprzętu nie polecę ale jeśli szukacie dobrych peelingów to polecam wam Peel mission https://peel-mission.pl/ mają swoje autorskie receptury i bardzo szeroką gamę produktów, szkolenia zawsze prowadzą na najwyższym poziomie i można liczyć na pomoc opiekuna
Post autor: fuńka »
Solidny sprzęt do salonów medycyny estetycznej można kupić w firmie https://www.monduniq.pl/pl ja używam ich produktów już kilka lat i jestem nimi zachwycony. Według mnie najlepsi producenci na polskim rynku. Urządzenia jak i kosmetyki najwyższej jakości.
Post autor: OliwkaDyś »
W takim razie jeżeli szukacie naprawdę dobrej jakości hurtowni kosmetycznej to na pewno warto tutaj wymienić FineFactory, gdzie też znajdziesz model Enbio S. Profesjonalna obsługa, racjonalne ceny i szereg funkcjonalności, jak intuicyjny i prosty w obsłudze, automatyczne raportowanie, sterylizacja kilku pakietów narzędzi jednocześnie i też wysokie bezpieczeństwo. Co również ważne łapcie kod rabatowy bo ENBIO200 przy zamówieniu daje 200zł
Post autor: OliwkaDyś »
W takim razie jeżeli szukacie naprawdę dobrej jakości hurtowni kosmetycznej to na pewno warto tutaj wymienić FineFactory, gdzie też znajdziesz model Enbio S. Profesjonalna obsługa, racjonalne ceny i szereg funkcjonalności, jak intuicyjny i prosty w obsłudze, automatyczne raportowanie, sterylizacja kilku pakietów narzędzi jednocześnie i też wysokie bezpieczeństwo. Co również ważne łapcie kod rabatowy bo ENBIO200 przy zamówieniu daje 200zł
Post autor: Hania Dąbrowska »
Bardzo dobry sprzęt, aby zamknąć wszystkie popękane oraz rozszerzone naczynia krwionośne to Termocell https://mimari.com.pl/pl/p/TERMOCELL-Ra ... liza-/1095. Do super efektu potrzeba od 1 do 5 zabiegów. Wysoka jakość wykonania i prostota obsługi, pozwala na precyzyjne i bezpiecznie wykonanie zabiegu ( do wykonania zabiegu potrzebna jest specjalna elektroda igłowa - jednorazowa, sterylna).
- cziwa
Według mnie warto inwestować w sprzęt, dzięki temu na pewno nasi kliencki będą do nas z chęcią wracać, a efekty naszej pracy będą widoczne szybciej. Linia kosmetyczna w gabinecie także powinna być jak najlepsza, ja u siebie posiadam wszystko od producenta https://www.monduniq.pl/pl i jestem zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki