Sesja do portfolio
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Liliana1961
Sesja do portfolio
Post autor: Liliana1961 »
Cześć! Chciałabym spróbować swoich sił w fotomodelingu, ale wiem, że przydałoby mi się jakieś profesjonalne portfolio. Dlatego też szukam zdolnego fotografa z Gdańska, który zajmuje się sesjami indywidualnymi. Możecie kogoś mi polecić?
- fabiola1991
Re: Sesja do portfolio
Post autor: fabiola1991 »
Ze swojej strony mogę polecić studio justart-studio.com. Byłam u nich na sesji indywidualnej i świetnie się bawiłam Oczywiście było profesjonalnie, ale praca przebiegała w luźnej atmosferze. Pani fotograf była otwarta na moje propozycje, więc nie było problemu z dogadaniem się. Powinnaś być zadowolona.
Post autor: koleś »
Wiesz co, ja się na tym aż tak nie znam, ale jeśli o mnie chodzi, to ja bym się w Zebra Foto zapytał. To dobrzy fotografowie, na pewno robią zdjęcie do paszportu i myślę, że na taką sesję któregoś z fotografów wyciągniesz. Mają w Krakowie az 3 placówki, a ja znam tę najbliżej mnie, na ul. Budryka 6 . Może tam się wybierzesz?
Post autor: Joluś »
Praktyka czyni mistrza jak to mówią. Sprawdź róźnych fotografów i agencje modelek, umów się na testy, zobacz co działa a co nie, nie jest powiedziane że ci sie to spodoba. Poszukaj też inspiracji w sieci i zaplanuj sobie takie sesje. Tutaj np znajdziesz inspiracje modowe i kilka wskazówek. Powodzenia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki