Skanowanie dokumentów

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Katarzyna

Skanowanie dokumentów

Post autor: Katarzyna »

Witajcie,
czy skanujecie czasami dokumenty w Waszej firmie? W jaki sposób? My całkiem niedawno wdrożyliśmy innowacyjną aplikację Scan&Paste od firmy Primesoft, z której ofertą możecie zapoznać się na stronie http://www.primesoft.pl/. Dzięki niej możemy skanować dokumenty za pomocą telefonów komórkowych. Świetna sprawa, polecamy :)
Awatar użytkownika
Kara

Re: Skanowanie dokumentów

Post autor: Kara »

Co majką jakieś tam tabletki do skanowania dokumentów?
Co do samego skanowania, używamy skanerów, ale właśnie mnie zainteresowałaś tym oprogramowaniem.

Post autor: Roksana90 »

My również skanujemy dokumenty i aktualnie nie wyobrażam już sobie wygodniejszego sposobu przepływu informacji między pracownikami. Dodatkowo zdecydowaliśmy się skorzystać z oferty finereader.pl i polecam serdecznie ich programy do konwertowania zeskanowanych dokumentów . Takie pliki łatwo można edytować, zmienić kolejność tekstu, zapewnić jego ochronę i prace nad nim wielu osób. Warto zainwestować w takie rozwiązanie.
mącznik

Post autor: mącznik »

Skanowanie dokumentów jest nam znane nie od dzisiaj. Obecnie skanuje się również 3D. Taka technologia otwarła przed nami wiele nowych możliwości. Obecnie coraz więcej na popularności zyskuje inwentaryzacja skanerem 3D . Dzięki tej technologii można sprawdzić i porównać stan budynku w naprawdę dokładny sposób. Jest to najtańsze a zarazem najefektywniejsze wyjście.
Żelek

Post autor: Żelek »

W mojej firmie transportowej mamy dużo dokumentów, ale nawiązaliśmy współpracę z bardzo dobrą drukarnią we Wrocławiu - Reprotechnika. Miałem w przeszłości problemy z kilkoma droższymi drukarkami, które jednocześnie mają funkcję skanowania. Serwis nic mi nie pomógł, dlatego postanowiłem dwa-trzy razy w miesiącu przejść się do drukarni obok i wydrukować potrzebne mi dokumenty.
marcyśa

Post autor: marcyśa »

U nas w firmie nikt nie kombinuje, używamy oprogramowania dostarczonego przez producenta, nie wiem jak u was ale u nas nie ma z nim żadnego problemu, jest też bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze. Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie.