Smart Kid Belt pas

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
kolinka

Smart Kid Belt pas

Post autor: kolinka »

Znalazłam takie coś w sieci https://smartkidbelt.com/pl/ i chcę kupić bo dzieci mi wyrosły z starych fotelików. Muszę podjąć decyzję i potrzebuję waszej opinii. Pasy mają wszelkie dopuszczenia i atesty więc są bezpieczne.
Awatar użytkownika
kiepurka

Re: Smart Kid Belt pas

Post autor: kiepurka »

dokladnie tak, nie miej oporow. nagonke rozpoczyna chyba tylko konkurencja, bo my uzywamy od dawna u starszego syna i poprawnie zapiety pas jest naprawde bezpieczny :)
Awatar użytkownika
kiepurka

Post autor: kiepurka »

My uzywamy już chyba od roku i bardzo jestem zadowolona, nawet jedna stłuczka za nami i się sprawdziły. Najważniejsze to odpowiednio je montować ale jest instrukcja i nie jest to trudne więc każdy sobie poradzi
Awatar użytkownika
MiLady

Post autor: MiLady »

My również używamy tych pasów i jak do tej pory nas nie zawiodły. I jestem przekonana, że nas nie zawiodą. Podoba mi się to, że zajmują naprawdę mało miejsca, są łatwe w montażu i zapewniają takie same bezpieczeństwo dziecku jak fotelik. Co prawda nie mieliśmy do tej pory stłuczki, na szczęście. Więcej o tych pasach można dowiedzieć się ze strony: https://smartkidbelt.com/pl/ .
Awatar użytkownika
Karolina11

Post autor: Karolina11 »

Warto zakupić pas smart kid belt Jest to bardzo przydatne rozwiązanie i na co dzień i w momencie kiedy chcecie jechać w długą podróż. Adapter bardzo ułatwia codzienne funkcjonowanie, szczególnie kiedy mamy jeden fotelik, a dziecko odbiera się z przedszkola różnymi samochodami.
Awatar użytkownika
kurczaczek

Post autor: kurczaczek »

Takie pasy to bardzo fajne i praktyczne rozwiązanie, zwłaszcza dla dzieci w wieku starszym. Moja siostra obecnie rozgląda się za jakimś fotelikiem samochodowym ale w przedziale wagowym 9-36 kg dla bliźniaczek. Poprosiła mnie o pomoc w szukani takich fotelików. Przeglądając różne oferty trafiłam na tę https://www.sklep-smile.pl/foteliki-samochodowe/9-36kg i ja na jej miejscu wybrałabym jakiś stąd. Ale to ona musi zadecydować

lemon tree nuty
Awatar użytkownika
Majka

Post autor: Majka »

Smart kid belt uważam, że jest jak najbardziej bezpieczny. Postanowiliśmy go z mężem zakupic i bardzo sobie chwalimy. Nasza córka jest zadowolona z komfortu podróży.
Awatar użytkownika
przytulona12

Post autor: przytulona12 »

A myślicie, że taki podarek sprawdzi się jako prezent na roczek od chrzestnej? Zupełnie nie mam pomysłu na coś lepszego, a sądząc po waszych opiniach, fajnie to wygląda!
Awatar użytkownika
melodyjka8

Post autor: melodyjka8 »

Jestem pewna, że Smart Kid Belt zadba o bezpieczeństwo naszego dziecka nawet w chwili wypadku. Test ten to porównanie kilku fotelików i właśnie alternatywnego rozwiązania jakim jest SKB. Wyniki Was zaskoczą gdyż pas wypada znakomicie. Także jak najbardziej polecam.
ODPOWIEDZ