Cześć
Chciałbym urozmaicić mile spędzony czas w ogrodzie. A w jaki sposób Wy spędzacie czas i jak go urozmaicacie? Ja zastanawiam się nad kupnem grilla ogrodowego i myślę że strona grillomaniak.pl ma najlepsze oferty, jeśli chodzi o paleniska. A co Wy o tym sądzicie?
Spędzanie czasu w ogrodzie
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- ramonesska
Re: Spędzanie czasu w ogrodzie
Post autor: ramonesska »
grillowanie super sprawa sami w tym roku sie zaopatrzylismy w porzadny sprzet https://metrox.eu/pl/136-dom-i-ogrod tutaj zamowilismy cenowo super i wybrac tez jest z czego
- kolinka
Mój ogród jest przystosowany do spędzania w nim wolnego czasu i relaksowania się z dobrą książką w ręku. Chociaż teraz trafiłam na trudną lekturę - zobaczcie tu https://www.taniaksiazka.pl/zmierzch-de ... 35328.html autorka odpowiada na ile wyszła nam demokracja. Pokazuje że na świecie rodzi się coraz większa tęsknota za autorytaryzmem, a nawet zwrot w jego stronę. Trudna lektura, dobrze że czytam ją w domu. A do ogrodu jak przyjdzie czas wybiorę coś lżejszego.
- izka01
Między innymi po to jest ogród, żeby spędzać w nim czas, odpoczywać. Dlatego warto zadbać, żeby było w nim ładnie, tak jak sobie wymarzymy. Mi udało się taki właśnie stworzyć, z pomocą firmy Joniec i elementów architektury ogrodowej jakie mam od nich. Wybrałam palisady łupane z których mam porobione obrzeża przy trawnikach, rabatach z kwiatami. W sumie pozwalają na sporą dowolność jeśli chodzi o aranżację. Dużo ładniej jak jest wszystko uporządkowane.
- Katarzyna
A czy ktoś z Was zamawiał może obrzeża do swojego ogrodu w firmie Sammler z Plewisk koło Poznania? Ja słyszałam na jej temat sporo dobrego. Podobno firma ta produkuje takie obrzeża w 100% z recyklingu, co czyni ją bardzo ekologiczną. Prowadzi ona gospodarkę obiegu zamkniętego, czyli GOZ. Co o tym sądzicie? Mieliście kiedyś z tą firmą do czynienia?izka01 pisze: ↑09 mar 2021, 12:05 Wybrałam palisady łupane z których mam porobione obrzeża przy trawnikach, rabatach z kwiatami.
- dominika
Uważam, że warto rzucić okiem na brukarstwo Warszawa i okolice z firmą Remston: https://bruk.warszawa.pl/ . Koniecznie zapoznajcie się z ich ciekawą ofertą. Na pewno pomogą Wam w aranżacji Waszego ogrodu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki