sweetliving opinie

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
ksilo

sweetliving opinie

Post autor: ksilo »

Hejka. Wiecie co, zbliża mi się remont i szukam jakiś inspirujących stron, na których dodatkowo mogłabym kupić kilka rzeczy. Jeżeli macie jakieś sklepy godne polecenia, to chętnie posprawdzam wasze propozycje. Teraz przeglądam tę i fajna jest https://sweetliving.pl/
Awatar użytkownika
ineska

Re: sweetliving opinie

Post autor: ineska »

Jeżeli poszukujecie miejsca, w którym będziecie mogli się zainspirować przed generalnym remontem domu, to zachęcam do sprawdzenia sweetliving tejże stronki : Tam na pewno pomogą Ci wybrać najlepsze rozwiązania dla Twojego domostwa. Mi się bardzo spodobała.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:34 przez ineska, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
izka2

Post autor: izka2 »

Zgodzę się, że sweetliving to wyjątkowe miejsce, które zrodziło się z pasji, jako owoc zamiłowania do piękna i estetyki. Ich główną misją jest aranżacja przytulnych przestrzeni urządzonych ze smakiem.
Awatar użytkownika
kissi

Post autor: kissi »

Sprawdzałam polecana przez was stronę i nie ukrywam, że zainteresowały mnie artykuły dotyczące urządzenia domu na święta - dokładniej Wielkanoc w stylu Sweet Living. Dajcie znać, czy wam też podobają się ich propozycje.
Awatar użytkownika
kolinka

Post autor: kolinka »

Powiem wam, że ja również najciekawsze propozycje zazwyczaj znajduję na stronie sweetliving. Mają tak oryginalne produkty, że trudno nie wybrać tam czegoś dla siebie. :) Najchętniej kupiłabym cały sklep.

alveo tarczyca
Awatar użytkownika
luka

Post autor: luka »

Wiecie co, już nieraz robiłem zakupy na stronie sweetliving i nigdy nie żałowałem swoich wyborów.. Mają na tyle nietuzinkowe meble, że od razu zwracają na siebie uwagę moich znajomych :)
Awatar użytkownika
pixi

Post autor: pixi »

Oj tak, mnie szczególnie wpadły w oko gazetowniki oraz lampy stołowe z sweetliving. Mają w sobie to coś, czego nie umiałam znaleźć na innych stronach. Gorąco polecam tam zajrzeć :) Już robiłam tam kiedyś zakupy i przesyłka szybko doszła.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:46 przez pixi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
umamin

Post autor: umamin »

A co sądzicie o ich propozycjach dotyczących lamp wiszących i poduszek dekoracyjnych? Według mnie, wyglądają przepięknie i mam zamiar właśnie zamówić jedną lampę w kolorze rose gold, ponieważ będzie idealnie pasować do mojego salonu. Bardzo lubię ten sklep sweetliving.pl mają świetny wybór.
ODPOWIEDZ