sweetliving opinie
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- ksilo
sweetliving opinie
Hejka. Wiecie co, zbliża mi się remont i szukam jakiś inspirujących stron, na których dodatkowo mogłabym kupić kilka rzeczy. Jeżeli macie jakieś sklepy godne polecenia, to chętnie posprawdzam wasze propozycje. Teraz przeglądam tę i fajna jest https://sweetliving.pl/
- ineska
Re: sweetliving opinie
Jeżeli poszukujecie miejsca, w którym będziecie mogli się zainspirować przed generalnym remontem domu, to zachęcam do sprawdzenia sweetliving tejże stronki : Tam na pewno pomogą Ci wybrać najlepsze rozwiązania dla Twojego domostwa. Mi się bardzo spodobała.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:34 przez ineska, łącznie zmieniany 1 raz.
- izka2
Zgodzę się, że sweetliving to wyjątkowe miejsce, które zrodziło się z pasji, jako owoc zamiłowania do piękna i estetyki. Ich główną misją jest aranżacja przytulnych przestrzeni urządzonych ze smakiem.
- kissi
Sprawdzałam polecana przez was stronę i nie ukrywam, że zainteresowały mnie artykuły dotyczące urządzenia domu na święta - dokładniej Wielkanoc w stylu Sweet Living. Dajcie znać, czy wam też podobają się ich propozycje.
- kolinka
Powiem wam, że ja również najciekawsze propozycje zazwyczaj znajduję na stronie sweetliving. Mają tak oryginalne produkty, że trudno nie wybrać tam czegoś dla siebie. Najchętniej kupiłabym cały sklep.
alveo tarczyca
alveo tarczyca
- pixi
Oj tak, mnie szczególnie wpadły w oko gazetowniki oraz lampy stołowe z sweetliving. Mają w sobie to coś, czego nie umiałam znaleźć na innych stronach. Gorąco polecam tam zajrzeć Już robiłam tam kiedyś zakupy i przesyłka szybko doszła.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, 11:46 przez pixi, łącznie zmieniany 1 raz.
- umamin
A co sądzicie o ich propozycjach dotyczących lamp wiszących i poduszek dekoracyjnych? Według mnie, wyglądają przepięknie i mam zamiar właśnie zamówić jedną lampę w kolorze rose gold, ponieważ będzie idealnie pasować do mojego salonu. Bardzo lubię ten sklep sweetliving.pl mają świetny wybór.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki