Hej,
Mamy tutaj dziewczyny, które uczęszczały na zajęcia w szkole policealnej Cosinus na kierunku Kosmetyka? Jeśli tak, to co sądzicie i czy przede wszystkim warto rozwijać się w tym kierunku z ich pomocą, dzięki!
traub
Szkoła policealna Cosinus - Kosmetyka
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Quessa
Re: Szkoła policealna Cosinus - Kosmetyka
Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci szkołę policealną Cosinus bo naprawde zajęcia są dobrze przygotowane i co ważne dodatkowo organizują kursy zawodowe własnie dla kierunku Kosmetyka, które pozwolą Wam lepiej poznać zabiegi i jednocześnie poszerzyć możliwości które na pewno będziesz mogła dalej rozwiajać w późniejszej pracy
- Quessa
- SanDelka
Wybierając szkołę Cosinus w Łodzi można też trafić na bardzo fajną promocję na semestr wiosenny, ponieważ do wybranego kierunku można odbyć dodatkowe szkolenie z certyfikatem i ja na Administracji mogłam sobie wybrać naukę języka migowy I stopnia co jednak jest bardzo przydatną umiejętnością przy szukaniu dobrej pracy.
- Celinna
Dobrze wiedzieć, ja właśnie zastanawiam się powoli co robić bo liceum i raczej będę musiała wybrać się do pracy, a w weekendy postawić na szkołę policealną tylko w jakim kierunku to jeszcze nie wiem do końca
- FelicjaKos
Post autor: FelicjaKos »
Będę kolejną osobą, która pozytywnie wypowie się na temat Cosinus bo w przypadku szkół policealnych ciężko będzie znaleźć odpowiednią szkołę która zapewni tak dobrą jakość nauczania, dodatkowe profity, czy też możliwość uczestnictwa w dodatkowych kursach zawodowych.
- Katarzyna
A co sądzicie na temat kursu kosmetycznego organizowanego przez firmę szkoleniową Kar Group, o którym mowa na stronie internetowej http://szkolenia-kargroup.eu/kurs-kosmetyczka/? Czy Waszym zdaniem warto się na taki kurs zapisać? czy ktoś z Was miał wcześniej do czynienia z tą firmą?
- izka2
Ja teraz bedę musiała kupic sobie podręczniki które już kiedyś miałam, muszę powtórzyć troche materiału by móc zacząć chodzić do szkoły policealnej. Na stronie https://www.taniaksiazka.pl/wydawnictwo/nowa-matura znalazłam najciekawsze oferty.
Post autor: DorotaĆ90909 »
Jeżeli szukasz dobrej szkoły kosmetycznej to polecam zapoznać się z oferta Karkowskie Akademii Kosmetycznej, która znajduję się na ulicy Półkole 8/1 http://kak.edu.pl/kontakt/ . W KAK znajdziecie szkolenia z zakresu stylizacji paznokci, kurs przedłużania i liftingu rzęs, kurs wizażu, kurs makijażu permanentnego jak i kurs podologa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki