Tablice do biura

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Aniko6

Tablice do biura

Post autor: Aniko6 »

Witajcie! Jestem w trakcie remontu w biurze, i potrzebuję tablic do pisania takich które mogę potem wstawić na salę konferencyjną . Nie bardzo wiem co wybrać bo mam wyznaczoną na to specjalną przestrzeń. Jak myślicie gdzie najlepiej kupić takie tablice , macie takie miejsce? Wypatrzyłem coś takiego www.tableo.eu dużym plusem jak dla mnie jest to że można zamówić je pod własny projekt. Zamawialiście od nich już ?
Awatar użytkownika
Katarzyna

Re: Tablice do biura

Post autor: Katarzyna »

Moim zdaniem w każdym biurze powinny się takie tablice znaleźć. Są niezastąpione podczas prowadzenia szkoleń i zebrań. Dość szeroką ofertę takich tablic znajdziecie na stronie https://tablice-magnetyczne.com/, gdzie można nawet zamówić tablice na wymiar. Polecam się rozejrzeć ;)
Awatar użytkownika
Zaradna

Re: Tablice do biura

Post autor: Zaradna »

A może warto spojrzeć na internetowe ogłoszenia w serwisie Pokato ?
Jest to darmowy serwis z ogłoszeniami,które zebrane są w 18 kategorii.Możesz na nim nie tylko kupić tablice wysokiej jakości , ale też sporo tańsze.Serwis działa całkowicie bezpłatnie,możesz na nim wstawiać własne rzeczy, z których już nie korzystasz,możesz kupować,wymieniać, a także oddawać za darmo, o ile masz taką ochotę.
ODPOWIEDZ