taksówka w Warszawie
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- bipbip
Re: taksówka w Warszawie
W stolicy tych firm jest mnóstwo i żeby wszystkie przetestowąć to by zeszło, mi ktoś kiedyśs polecil free now i tak już zostało, spoko kierowcy, zadbane auta, bardzo przyjazna aplikacja do zamawiania przewozów.
zaślepka na kable biurko
zaślepka na kable biurko
- poswiata
to freeNow jest spoko, kilka kursów zrobionych i na pewno zdecyduję się na współpracę na dłużej. W apce z konta administratora mam pogląd na wszystko i mogę generować zbiorcze zestawienie pod koniec miesiąca.
- bipbip
Jak zamawia się dla partnerów biznesowych taksówki to lepiej jednak wziąć kogos sprawdzonego, jak cię widzą tak cie piszą, chociaż wiem że free now mają czyste auta i w porządku kierowców, nie musze się martwić ze dobre wrażenie naszej firmy zepsuje jakiś gburowaty typ który bedzie klienta odwoził
- Kinia
Witaj. Przeprowadziłam się z Warszawy do spokojniejszego miasta. Jednak taksówki to nadal mój ulubiony środek transportu. Przed wyjazdem do innego miasta zawsze sprawdzam jakie mają taxi do wyboru. Używam do tego porównywarki na stronie zlaptaryfe.pl Zajrzyj do nich i sprawdź jakie taxi Warszawa jest najlepsze. Są tam także oceny klientów.poswiata pisze: ↑25 lis 2019, 23:35 Mam nadzieję, że są tu mieszkanki Warszawy, jakie taxi polecacie? Gdzie spoko kierowcy i można płącić kartą, zamwiamy do naszej firmy dużo kursów a różnie bywa z ta obsługą i kierowcami
Post autor: meroń »
Co zabawne, jak w Warszawie częściej jeżdżę komunikacja miejską, a taksówek w ogóle nie biorę, tak gdy jestem w Krakowie jeżdżę jedynie taksówkami. Przez lata wypróbowałam chyba wszystkie dostępne u nich korporacje, więc mogę z całą pewnością polecić wam najlepszą firmę, czyli Radio Taxi 919 https://radiotaxi919.pl/oferta/. Oni mają świetnych kierowców, sympatycznych, ale też profesjonalnych, mają korzystne ceny, warto skorzystać z ich usług.
Post autor: mąd »
Cześć dziewczyny!
Prowadzę badania o tym, dlaczego chcemy zostawać mamami, szukam kobiet z wynikami badań amh, estradiolu i testosteronu
Każda wypełniona ankieta to dla mnie super pomoc i wielka radocha ;D
Pomóżcie skończyć mi magisterkę <3
https://ankiety.uksw.edu.pl/index.php/926257?lang=pl
Prowadzę badania o tym, dlaczego chcemy zostawać mamami, szukam kobiet z wynikami badań amh, estradiolu i testosteronu
Każda wypełniona ankieta to dla mnie super pomoc i wielka radocha ;D
Pomóżcie skończyć mi magisterkę <3
https://ankiety.uksw.edu.pl/index.php/926257?lang=pl
Post autor: Gość »
Zazwyczaj zamawiam przejazd z opti taxi mają konkurencyjne stawki i zawsze jeżdżą najkrótszą trasą. Poza tym cenę przejazdu zna się od razu i nie ma zaskoczenia przy płaceniu, a jak wiadomo u złotówy czasem zdarzają się niemiłe niespodzianki.
Post autor: TomekŻ »
Skoro mowa też o innych miastach to ja z kolei z Katowic mogę doradzić Tele-Taxi https://tele-taxikatowice.pl/ to bardzo fajna firma taksówkarska, mają spoko ceny, dobrych, kontaktowych kierowców, są punktualni, także po całości w porządku. Jak najlepiej ich oceniam.
- wiola
Jeśli o Warszawę chodzi, to myślę że warto też mieć namiar na wynajem samochodów Warszawa Sama nie raz korzystałam z ich oferty i powiem wam, że to zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia samochodów na terenie Warszawy. Dobre warunki, niskie ceny i zadbane samochody, po wszystkich możliwych przeglądach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki