taksówka w Warszawie

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
poswiata

taksówka w Warszawie

Post autor: poswiata »

Mam nadzieję, że są tu mieszkanki Warszawy, jakie taxi polecacie? Gdzie spoko kierowcy i można płącić kartą, zamwiamy do naszej firmy dużo kursów a różnie bywa z ta obsługą i kierowcami
Awatar użytkownika
bipbip

Re: taksówka w Warszawie

Post autor: bipbip »

W stolicy tych firm jest mnóstwo i żeby wszystkie przetestowąć to by zeszło, mi ktoś kiedyśs polecil free now i tak już zostało, spoko kierowcy, zadbane auta, bardzo przyjazna aplikacja do zamawiania przewozów.

zaślepka na kable biurko
Awatar użytkownika
poswiata

Post autor: poswiata »

to freeNow jest spoko, kilka kursów zrobionych i na pewno zdecyduję się na współpracę na dłużej. W apce z konta administratora mam pogląd na wszystko i mogę generować zbiorcze zestawienie pod koniec miesiąca.
Awatar użytkownika
wonzee

Post autor: wonzee »

Może być też uber.
Awatar użytkownika
bipbip

Post autor: bipbip »

Jak zamawia się dla partnerów biznesowych taksówki to lepiej jednak wziąć kogos sprawdzonego, jak cię widzą tak cie piszą, chociaż wiem że free now mają czyste auta i w porządku kierowców, nie musze się martwić ze dobre wrażenie naszej firmy zepsuje jakiś gburowaty typ który bedzie klienta odwoził
Awatar użytkownika
Kinia

Post autor: Kinia »

poswiata pisze: ↑25 lis 2019, 23:35 Mam nadzieję, że są tu mieszkanki Warszawy, jakie taxi polecacie? Gdzie spoko kierowcy i można płącić kartą, zamwiamy do naszej firmy dużo kursów a różnie bywa z ta obsługą i kierowcami
Witaj. Przeprowadziłam się z Warszawy do spokojniejszego miasta. Jednak taksówki to nadal mój ulubiony środek transportu. Przed wyjazdem do innego miasta zawsze sprawdzam jakie mają taxi do wyboru. Używam do tego porównywarki na stronie zlaptaryfe.pl Zajrzyj do nich i sprawdź jakie taxi Warszawa jest najlepsze. Są tam także oceny klientów.
meroń

Post autor: meroń »

Co zabawne, jak w Warszawie częściej jeżdżę komunikacja miejską, a taksówek w ogóle nie biorę, tak gdy jestem w Krakowie jeżdżę jedynie taksówkami. Przez lata wypróbowałam chyba wszystkie dostępne u nich korporacje, więc mogę z całą pewnością polecić wam najlepszą firmę, czyli Radio Taxi 919 https://radiotaxi919.pl/oferta/. Oni mają świetnych kierowców, sympatycznych, ale też profesjonalnych, mają korzystne ceny, warto skorzystać z ich usług.
mąd

Post autor: mąd »

Cześć dziewczyny!
Prowadzę badania o tym, dlaczego chcemy zostawać mamami, szukam kobiet z wynikami badań amh, estradiolu i testosteronu ;)
Każda wypełniona ankieta to dla mnie super pomoc i wielka radocha ;D

Pomóżcie skończyć mi magisterkę <3

https://ankiety.uksw.edu.pl/index.php/926257?lang=pl
Gość

Post autor: Gość »

Zazwyczaj zamawiam przejazd z opti taxi mają konkurencyjne stawki i zawsze jeżdżą najkrótszą trasą. Poza tym cenę przejazdu zna się od razu i nie ma zaskoczenia przy płaceniu, a jak wiadomo u złotówy czasem zdarzają się niemiłe niespodzianki.
TomekŻ

Post autor: TomekŻ »

Skoro mowa też o innych miastach to ja z kolei z Katowic mogę doradzić Tele-Taxi https://tele-taxikatowice.pl/ to bardzo fajna firma taksówkarska, mają spoko ceny, dobrych, kontaktowych kierowców, są punktualni, także po całości w porządku. Jak najlepiej ich oceniam.
Awatar użytkownika
wiola

Post autor: wiola »

Jeśli o Warszawę chodzi, to myślę że warto też mieć namiar na wynajem samochodów Warszawa Sama nie raz korzystałam z ich oferty i powiem wam, że to zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia samochodów na terenie Warszawy. Dobre warunki, niskie ceny i zadbane samochody, po wszystkich możliwych przeglądach.
ODPOWIEDZ