Tomaco opinie

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Milena

Tomaco opinie

Post autor: Milena »

Planuję poważną inwestycję w narzędzia do obróbki plastycznej metali. Słyszałam pozytywne opinie o firmie Tomaco, która dostarcza takie maszyny oraz urządzenia peryferyjne. Czy ktoś zamawiał u nich takie urządzenia?

d 500
Awatar użytkownika
Saszka

Re: Tomaco opinie

Post autor: Saszka »

To firma z Radomska, znam! Dostarczają cały sprzęt do obróbki metali, są bardzo terminowi. Dostarczają zarówno pojedyncze maszyny i urządzenia, jak również całe linie produkcyjne wysoko zaawansowane technologicznie, więc asortyment mają bogaty.
Awatar użytkownika
Sabina

Post autor: Sabina »

Pracuję w tej branży, więc temat jest mi bliski i mogę potwierdzić, że to solidna firma, która działa bardzo prężnie. Żadnych problemów z zamówieniami!
Awatar użytkownika
Calina44

Post autor: Calina44 »

Prowadząc biznes, w którym są wykorzystywane specjalistyczne maszyny trzeba przede wszystkim zadbać o ich czyszczenie oraz konserwację. Warto to zadanie zlecić profesjonalnej firmie - https://www.suchylod.eu/uslugi/czyszczenie-suchym-lodem, która wykorzystuje do tego celu nowoczesne i efektywne metody. Dzięki temu maszyny przez znacznie dłuższy czas pzostaną w dobrym stanie, zaś samo czyszczenie może odbywać się nawet w toku produkcji.
ODPOWIEDZ