Volt Pro ( Euro Cart ) - opinie

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Olęcka

Volt Pro ( Euro Cart ) - opinie

Post autor: Olęcka »

część i czołem :) moi drodzy rozważam zakup wózka z firmy Euro Cart, chodzi konkretnie o model Volt Pro. Czy ktoś z Was go posiada lub posiadał i zechce podzielić się ze mną opinią na jego temat? Warto go kupić ? Pozdrawiam!
viśka

Re: Volt Pro ( Euro Cart ) - opinie

Post autor: viśka »

a chętnie podepnę się do tematu bo też myślę o tej firmie. Koleżanka ma model Flex i bardzo sobie chwali ale pod kątem wizualnym ten volt pro podoba mi się znacznie bardziej :)
męcia

Post autor: męcia »

ja mam ten wózek już od kilku miesięcy, jestem baaaardzo zadowolona :) przeznaczony dla dzieci do 22 kg, zajmuje bardzo malo miejsca po złożeniu :)
Olęcka

męcia pisze: ↑13 paź 2020, 18:28 ja mam ten wózek już od kilku miesięcy, jestem baaaardzo zadowolona :) przeznaczony dla dzieci do 22 kg, zajmuje bardzo malo miejsca po złożeniu :)
super dzięki za informacje :) jaki kolor wybrałaś ? ja to w ogóle bardzo lubię takie pastele i w sumie ciezko mi sie zdecydować na konkretny :) i czy w cenie zakupu są jakieś dodatki do wózka jak np folia p.deszczowa?
męcia

Ja mam powder pink, chyba najbardziej popularny z kolorów :) i tak w cenie masz pokrowiec na nózki, folie przeciwdeszczową i taki specjalny pokrowiec transportowy. Generalnie warto :)
Olęcka

noo to przekonałaś mnie do tego koloru powder pink haha :) w tym tygodniu będę zamawiać :)
męcia

Olęcka pisze: ↑06 lis 2020, 9:22 noo to przekonałaś mnie do tego koloru powder pink haha :) w tym tygodniu będę zamawiać :)
haha no jestem pewna, ze sama się zakochasz jak zobaczysz wózek na żywo :) daj znać po pierwszych spacerach jak wrażenia :)
luśka

Post autor: luśka »

To bardzo dobre wózki, znajomi mają i chwalą a ja mam x-landera i też super mi się ten wózek użytkuje, nie widać na nim śladów użytkowania a jest bardzo funkcjonalny i wygodny dla dziecka
magduś

Post autor: magduś »

euro cart ardzo porządna firma a wózki niedrogie. my co prawda volt pro nie mamy ale skuiłam się na model Flex. One są do siebie bardzo podobne pod kątem kolorystycznym ale ten flex jest nieco większy, ma spore siedzisko i duże koła. Ale szukałam czegoś typowego na nierówny teren więc jestem zachwycona bo świetnie sobie radzi na naszych wiejskich drogach i leśnych ścieżkach :)
Olęcka

dziewczyny chciałam Wam tylko napisać, ze volt pro jest już u nas od prawie 2 tygodni. Jak ja się cieszę z tego zakupy, spacery to teraz wielka frajda, wózek super wygląda, jest porządnie i solidnie wykonany.
męcia

mogę tylko powiedzieć - a nie mówiłam :) wiedziałam, ze będziesz zadowolona :) te wózki są naprawdę porządne i zobaczysz sama jak bedzie Ci słuzył :)
kiślowa

Post autor: kiślowa »

Też słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tych wózków, tak samo jak na temat x-landera czyli na temat wózka na który ja się zdecydowałam po obejrzeniu niezliczonej ilości recenzji w necie :)
miłka1

Post autor: miłka1 »

Dla mnie Volt Pro jest wózkiem na 6 i nie ma w tym żadnej przesady. Nie tylko cenę ma super, ale jakościowo solidny, a przy tym lekki i łatwy jeśli chodzi o składanie. Od razu mi się ten model spodobał, a pierwszy wybór to wiadomo, najlepszy. Znajoma też chce ten model wybrać dla swojej małej.
miśka96

Post autor: miśka96 »

No cóż... o wózku mogę mówić same dobre rzeczy, bo według mnie naprawdę super się sprawdza. Bardzo podoba mi się też wizualnie, a kolejnym jego plusem jest dobra cena. Moim zdaniem, nie masz się co zastanawiać - możesz kupować w ciemno, a na pewno będziesz zadowolona ;)
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

A ja mam wózek x-lander :) Chodzę na spacery głównie po mieście, ale drogi tu nie są też idealne, więc mogę powiedzieć że prowadzi się dobrze. Chciałam mniejszy i lekki wózek, najlepiej ze składaną spacerówką w 2 kierunki, dlatego wybór padł właśnie na x-cite. :) :) :)
Awatar użytkownika
Pepi983

Post autor: Pepi983 »

Super wybór! Jestem pewna, że będziesz zadowolona z tego wózka. Ja też wybrałam właśnie ten model od Euro Cart i wydaje mi się, że lepszego znaleźć nie mogłam. Jedyne co mnie zaskakuje w tak dobrym wózku, to tak niska cena, ale w takim przypadku to kolejny wielki atut :)
Awatar użytkownika
Aniela56

Post autor: Aniela56 »

Super wybór! Sporo osób mówiło mi, że ten wózek będzie zbyt duży, ciężki ale nic bardziej mylnego! Wózek idealny dla mnie i moich potrzeb. Nie jest aż tak duży, a na pewno nie jest też nie wygodny, bo prowadzi się naprawdę fajnie i lekko. Powinnaś być z niego zadowolona.
Awatar użytkownika
travel

Post autor: travel »

Dla osoby niskiej ten wózek może być zbyt duży, więc jeśli nie jesteś wysoka, lepiej wybierz model Flex. Sama też kupiłam ten wózek bo mierzę zaledwie 155cm :D Flex w każdym razie jest świetny - wytrzymały, wygodny i naprawdę fajnie się prowadzi. Z czystym sumieniem polecam.
Małpa1693

Post autor: Małpa1693 »

Kiedyś słyszałam, że to wózek dla wysokich osób, jednak ja jestem niska i czuję się z nim dobrze. Warto pójść do sklepu stacjonarnego, aby sprawdzić czy taka wysokość rączki będzie Ci odpowiadać. Poza tym wózek zdecydowanie warty uwagi i na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.
Luśś98

Post autor: Luśś98 »

Wózek godny polecenia. Sama kupiłam go nie wiele wiedząc o nim ale całe szczęście okazał się solidny i wygodny (nie tylko dla mnie, ale też dla synka). Tym bardziej jestem z niego zadowolona, że faktycznie daje radę na każdym terenie. a po złożeniu jest na tyle nie duży aby zmieścić się do mojego bagażnika.
Róża321

Post autor: Róża321 »

Oferta tej marki bardzo mnie zainteresowały. Widać, że wózki są solidnie wykonane, wyróżniają się wyglądem i mają przystępne ceny. ja wybrałam model Spin i jestem nim zachwycona chociażby dlatego, że bez problemu mogę zabierać go ze sobą do samolotu - jest tak leciutki.
śliweczka

Post autor: śliweczka »

Mnie też ale po namyśle kupiłam x-landera, to są też bardzo dobre i niezawodne wózki, a do tego ślicznie wyglądają i są bardzo praktyczne, nawet jedną ręką go złożysz i rozłożysz. Niektóre funkcje są naprawdę ważne jak użytkujesz wózek i trzeba przy wyborze zwracać na to uwagę
moniś92

Post autor: moniś92 »

Mam, jestem zadowolona. Nie oszczędzam go, na spacery chodzę dwa razy dziennie i regularnie przewożę go w bagażniku. Odpowiada mi ze względu na niską wagę, łatwość składania i to, że jest taki zgrabny. Jakość wykonania wysoka, a cena przyzwoita, więc rozważ kupienie go :D
Duśka988

Post autor: Duśka988 »

Wózek się u mnie sprawdza. Przekonała mnie do niego cena - jest naprawdę niedrogi jak na tak solidny wózek. Duży plus za to, że jest tak zgrabniutki, a przy tym lekki i praktyczny. Mój syn ma 2 lata i do tej pory ucina sobie drzemki podczas spacerów, więc na pewno jest też wygodny.
łyska88

Post autor: łyska88 »

Zastanawiałam się nad kupieniem modelu volt pro i flex tej samej marki, ale wybrałam ostatecznie volt pro, bo jest nieco mniejszy, więc wygodniej jest go przewozić i przechowywać. Widać, że dziecku jest w nim wygodnie, a spacerówki dzięki odpowiedniej wkładce można używać już od pierwszych dni życia.
gośka

Post autor: gośka »

Też kupiłam bardzo fajny wózek spacerowy który świetnie się nadaje też do samolotu bo jest leciutki ale przy tym starannie wykonany i po prostu śliczny. X-follow ma piękne detale, jest bardzo elegancki ale też wyjątkowo wygodny dla dziecka i świetnie się go prowadzi bez żadnego wysiłku nawet po nieco trudniejszym terenie
ODPOWIEDZ