Wózek, który wybrać?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Wózek, który wybrać?
Post autor: młoda »
Cześć, czy wybierając wózek dla dziecka są jakieś kluczowe elementy na które zawsze zwracacie uwagę? Ze względu że mam pierwszy zakup takiego produktu za bardzo nie wiem na co zwróci uwagę. Wiele piszą na blogach o regulacjach, blokadach, amortyzatorach czy różnego rodzaju kółkach. Jednak czy są elementy które lepiej posiadać aniżeli nie?
- pamela
Re: Wózek, który wybrać?
Na pewno musisz zwrócić uwagę na to co dla Ciebie w wózku najważniejsze. Dla mnie ważne było żeby był w miarę lekki, solidny, miał dobrą amortyzację, dużą budę i pojemny kosz zakupowy i dlatego zdecydowałam się kupić x-landera. To są bardzo wygodne i funkcjonalne wózki
- elena
A patrzyłaś na modele tutaj https://tulisie.pl/ ? Spory wybór wózków marki Kinderkraft mają. Ja bym postawiła na wózek 3 w 1, to teraz chyba najpopularniejsza opcja. Wózek, spacerówka i nosidełko w jednym. Ceny dobre, szybka dostawa. Dodatkowo sklep Tulisie wspiera akcję pomocy dzieciom chorym i potrzebującym. 1% z każdej transakcji przekazują na ich rzecz. Kupując u nich ty także wspierasz.
Post autor: Kaśka »
Ja zdecydowałam się na wózek z opcją 2w1 od anex, mam model e/type i super mi się nim jeździ. Ma dobrą amortyzację i zwrotne koła. Gondola jest odpinana jedną ręką co bardzo ułatwia jej przenoszenie:) Ogólnie wózek jest zgrabny i poręczny a dzięki skórzanym elementom prezentuje się nowocześnie i stylowo;)
Post autor: EmilkaZoś »
Jeśli chodzi o dobrze wykonane propozycje w zakresie wózków spacerowych dla swoich maluchów to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście również odwiedzili https://kinderprams.pl/pl/menu/wozki-spacerowe-153.html zarówno online, ale i stacjonarnie bo mają naprawdę szeroki wybór propozycji na stanie. U nas ze względu na funkcjonalność, wygodne siedzisko, dobry daszek i niedużą wagę wybraliśmy Baby Jogger CITY MINI ZIP tym bardziej, że jest na naprawdę dobrej promocji.
- stokrotka21
Post autor: stokrotka21 »
Ja też mam x-landera i co ważne z pompowanymi kołami a dzięki nim jazda , nawet po najtrudniejszej powierzchni, jest naprawdę lekka i bezpieczna a drgania i wstrząsy nie przenoszą się na dziecko. Od początku zależało mi na takim dobrym wózku w teren z dobrą amortyzacją
Post autor: inimą »
W sumie to ja sama sprawdzam wózki spacerowe , bo u nas na to przyszedł czas. I na razie w Colibro widzieliśmy najlepiej prezentujące się modele. Może nie jest to zaraz coś, co można kupić za grosze, ale też nie jest źle. Moim zdaniem to się wszystko dobrze sprawdzi. A to najważniejsze.
- sersosi
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://caretero.pl/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki