Wózek z samą gondolą. Istnieją takie ?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
gilza

Wózek z samą gondolą. Istnieją takie ?

Post autor: gilza »

Jka w temacie - czy istnieją wózki, które mają samą gondolę, bez siedziska spacerowego ? Potrzebuje taki kupić ( spacerówka jest już w domu). Gdzie szukać ? Jakie marki polecacie ?
Awatar użytkownika
kinnia

Re: Wózek z samą gondolą. Istnieją takie ?

Post autor: kinnia »

a istnieją w ogole takie wózki :)? szkoda, że nie wiedziałam o tym 2 lata temu jak rodził się mój syn :)
Awatar użytkownika
malva

Post autor: malva »

no są już takie na rynku i jak widać zapotrzebowanie jest :) jedynym mi znanym modelem jest MOLLA z firmy RIKO :)
Awatar użytkownika
gilza

oo dzięki już zerkam. Masz ten wózek ? Jak się sprawuje ?
Awatar użytkownika
malva

nieee, ja kupiłam u nich inny model ( 3w1) ale moja znajoma z osiedla go ma. Z tego co widziałam i co mi mówiła to wygląda porządnie. ma fajne pastelowe kolorki, dobre jakościowo polskie tkaniny. no i ma fajne koła, takie leciutkie, zrobione bodajże z poliuretanu.
Awatar użytkownika
dama89

Post autor: dama89 »

W sumie to ja ostatnio widział ciekawe wózki tutaj www.sklep-smile.pl . Tylko niestety nie powiem Ci czy można kupić z samą gondolą... Ale szczerze wątpię, bo teraz robią zestawy. A dlaczego chcesz taki kupić? Przecież lepiej opłaca się cały zestaw kupić...
Awatar użytkownika
gilza

dzięki malva za informacje. Obejrzałam sobie już nawet filmik na yt z prezentacją tego modelu i wygląda naprawdę interesująco. Musze poszukać jakiegoś sklepu stacjonarnego, gdzie można go sobie na żywo zobaczyć :)
Awatar użytkownika
malva

ja troszkę się naszukałam takiego sklepu gdzie można by było go zobaczyć na żywo ale udało się :) daj znać jak tam u Ciebie :)
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Gdyby to był x-lander mogłabyć go zamówić za darmo online i wypróbować w domu, to lepsza opcja niż oglądanie wózka gdzieś w sklepach, w domu można na spokojnie się do niego przymierzyć
ODPOWIEDZ