Co sądzicie o tym, żeby spędzać takie święta gdzieś na wyjeździe?
Bardziej Wielkanoc niż Boże Narodzenie, czy u was nie ma z tym większej różnicy?
Wyjazdy na święta Wielkanocne
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- wajper
Re: Wyjazdy na święta Wielkanocne
Wydaje mi się, że prędzej święta Wielkanocne nad morzem by przeszły niż Gwiazdka.
Jakoś tak moja rodzina pod tym względem jest bardziej przywiązana do tradycji.
Tutaj https://herbalsglamping.eu/rodzinnie-w-wielkanoc/ widziałam przykładową ofertę jednego z hoteli.
Można się wybrać tam, żeby miło spędzić taki wyjazd, zrobić sobie wydłużony weekend, tym bardziej, że w tym roku majówka będzie krótka.
Poczytaj tam sobie co i jak.
Jakoś tak moja rodzina pod tym względem jest bardziej przywiązana do tradycji.
Tutaj https://herbalsglamping.eu/rodzinnie-w-wielkanoc/ widziałam przykładową ofertę jednego z hoteli.
Można się wybrać tam, żeby miło spędzić taki wyjazd, zrobić sobie wydłużony weekend, tym bardziej, że w tym roku majówka będzie krótka.
Poczytaj tam sobie co i jak.
- HelenJones85
Post autor: HelenJones85 »
Święta spędzam rodzinnie. Każde. Każdego roku. Nie znudzi mi się to, zwłaszcza że część swojej rodziny widuję tylko wtedy - w święta właśnie. A odkąd wyszłam za mąż, muszę ten czas jeszcze rozdzielić na rodzinę męża. I choć jest to czasem męczące, i spędzamy trochę czasu w samochodzie, w podróży - nie przeszkadza mi to. Doceniam swoją rodzinę. To, że ją mam...
Smuci mnie bardzo, że w tym roku, z powodu koronawirusa, święta wielkanocne spędzimy bez rodziny - sami w domu. To będę pierwsze takie święta i zdecydowanie... najgorsze!
Helena,
sita do czyszczalni
Smuci mnie bardzo, że w tym roku, z powodu koronawirusa, święta wielkanocne spędzimy bez rodziny - sami w domu. To będę pierwsze takie święta i zdecydowanie... najgorsze!
Helena,
sita do czyszczalni
- binamorada
Post autor: binamorada »
Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam. Spędzam święta w domu z rodziną, będzie jeszcze babcia. Uwielbiam przygotowania do Wielkanocy, zarówno wszystkie ozdoby jak i gotowanie. Jedno czego nie cierpię robić, może dlatego że nie umiem to pieczenie. Szukam więc w sieci miejsc, gdzie można zamówić wielkanocne wypieki. Znalazłam piękny zestaw babeczek na wielkanoc i na taki wypiek się zdecyduję. Trzeba zadbać o coś pysznego do świątecznej kawy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki