zamienniki do drukarki

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
bipbip

zamienniki do drukarki

Post autor: bipbip »

używacie zamienników tuszy do drukarki?które według was najlepszee? czy on mogą dorównać jakością oryginałom?
Awatar użytkownika
poswiata

Re: zamienniki do drukarki

Post autor: poswiata »

tak, używam zamienników, najlepsze dla mnie activejet, wydajne i dobrze drukują, nie odróżniam wydruku na nich od tgo który miałam na oryginałach.
Awatar użytkownika
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Mi kiedyś ktoś doradził, abym używała oryginalnych tuszy do mojej drukarki. Od tamtej pory stosuję się do tych zaleceń :) Istnieje przekonanie, że oryginalne wkłady są drogie. Ale jest się dobrze poszuka, można je znaleźć w internecie w całkiem niewygórowanych cenach ;) Ja na przykład zamawiam na stronie https://www.drukuj24.pl/wklad-atramento ... nalny.html i bardzo sobie chwalę ;)
Awatar użytkownika
poswiata

Post autor: poswiata »

oryginalne wcale nie różnią się mocno od dobrych zamienników, activejet są bardzo wydajne, mają dobrze nasycone kolory. Nie odróżniłabym ich od tuszy markowych.
Awatar użytkownika
Koralik

Post autor: Koralik »

Ja myślę, że takie zamienniki są również dobrej jakości i nawet bardziej wydajne. Tak mi przynajmniej ostatnio mówiły dzieciaki. Bardzo się zdziwiły, że kupiłam tusz hp 302 , ale oryginalny. Tamten drugi wychodzi taniej i właściwie nie potrzebnie przepłaciłam. Zresztą wiele razy słyszałam o kupowaniu zamienników, tylko w ich jakość nie za bardzo wierzyłam.
Awatar użytkownika
bipbip

Post autor: bipbip »

dla mnie activejet są najlepsze, wiem że ta marka od lat jest znana i obecna na naszym rynku, jak kupować zamienniki to tylko te dobrej jaości
ODPOWIEDZ