zamienniki do drukarki
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- bipbip
zamienniki do drukarki
Używacie zamienników do drukarki? Uważam, ze to świetny sposób na zaoszczędzenie pieniędzy, dzięki nim można drukować dobrze i tanio, lubię markę activejet, są łatwo dostępne i świetne jakościowo.
Re: zamienniki do drukarki
Post autor: stafł »
jasne że tak, nie będę płacić kilka razy więcej tylko za nazwę, też activejety znam i lubię, to najlepsza marka zamienników na jakich drukowałem, super jakość wydruku
Post autor: żarówka »
Musze się rozejrzeć za zamiennikami do mojej drukarki, nówka sztuka, a oryginalne tusze niestety są bardzo drogie, komplet prawie tyle co pół drukarki
Post autor: stafł »
to spróbuj activejetów, na pewno ci podpasują, są zbliżone w jakościc do orygnałów, nawet do nowych modeli szybko wypuszczają swoje zamiennikiżarówka pisze: ↑27 sty 2021, 18:21 Musze się rozejrzeć za zamiennikami do mojej drukarki, nówka sztuka, a oryginalne tusze niestety są bardzo drogie, komplet prawie tyle co pół drukarki
- Katarzyna
Jeśli natomiast kogoś z Was bardziej interesowałyby oryginalne tusze do drukarki, a dokładniej do drukarki marki HP, to polecam zapoznać się z ofertą na stronie internetowej https://www.drukuj24.pl/kategoria/hp.html. Jak widać w sklepie tym możecie zamówić takie tusze po bardzo atrakcyjnych, niewygórowanych cenach, a za przesyłką nie będziecie musieli długo czekać. Ja zaopatruję się w tym sklepie już od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłam
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki